Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

X Çevrimdışı

xocenx

Yeni Üye
29 Ağu 2020
3
44
20200829_131228.jpg

Selamunaleykum cümleten
Resimdeki Tv ye sahibim, güncelleme zamani gelmiş diye düşünüyorum.
Konuda 1. mesajdaki 17MB120 başlığı sanırım benim Tv ye uygun yazılımı içeriyor diye düşünüyorum. Yine de emin olmak icin Tv yazılımı konusunda uzman arkadaşların görüşlerini almak istedim ve bi kaç sorum olacaktı.
  • Yazılım yükseltmeli miyim yoksa mevcut yazılım stabil midir?
  • Yazılım yükseltme sonrasi + ve - diyebileceğimiz bir özellik var mı?
  • Belirtmiş olduğum başlığa ait 17MB120 güncel klasöründe bulunan carbon yazılımını yuklemem yeterli mi?
  • En güncel ve stabil yazılım güncel klasöründe bulunan mıdır
  • Vestel in kendi sitesinde yazılım güncellemeleri ve değişikliklerini takip edebileceğim bir link var mı
  • Vestelin bu modeli işletim sistemi olarak kendi yazılımını mi kullanıyor, yani Android tabanli degil sanırım, acik kaynakli android tabanlı OS çalıştırılması mümkün mü? Ve ya apk çalıştırmak?
İyi çalışmalar cümleten.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
20200829_131228.jpg

Selamunaleykum cümleten
Resimdeki Tv ye sahibim, güncelleme zamani gelmiş diye düşünüyorum.
Konuda 1. mesajdaki 17MB120 başlığı sanırım benim Tv ye uygun yazılımı içeriyor diye düşünüyorum. Yine de emin olmak icin Tv yazılımı konusunda uzman arkadaşların görüşlerini almak istedim ve bi kaç sorum olacaktı.
  • Yazılım yükseltmeli miyim yoksa mevcut yazılım stabil midir?
  • Yazılım yükseltme sonrasi + ve - diyebileceğimiz bir özellik var mı?
  • Belirtmiş olduğum başlığa ait 17MB120 güncel klasöründe bulunan carbon yazılımını yuklemem yeterli mi?
  • En güncel ve stabil yazılım güncel klasöründe bulunan mıdır
  • Vestel in kendi sitesinde yazılım güncellemeleri ve değişikliklerini takip edebileceğim bir link var mı
  • Vestelin bu modeli işletim sistemi olarak kendi yazılımını mi kullanıyor, yani Android tabanli degil sanırım, acik kaynakli android tabanlı OS çalıştırılması mümkün mü? Ve ya apk çalıştırmak?
İyi çalışmalar cümleten.
Sürümünüz çok eski, Netflix isterseniz eski surumdlerden önce Netflix sonrasında güncel olan carbonu yukliyebilirsiniz. Farklı program kurulmaz , vestelde takip edilebilecek yazılım sürümü fln yoktur. Farklı bir işletim sistemi yüklenemez

U Çevrimdışı

Ultimatefc

Yeni Üye
30 Kas 2018
10
37
1. Unzip
2. Put the 4 files on the fat32 stick
3. Press and hold the OK key on the remote control
4. TV in socket
5. Release the OK key when the left LED flashes quickly
6. Wait for the TV to complete the update.
I do it sequentially, when the led flashes fast, I release the button, but after a while the TV screen turns off, nothing happens, I wait 15 - 20 minutes, but nothing happens

I can share with video,

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
I do it sequentially, when the led flashes fast, I release the button, but after a while the TV screen turns off, nothing happens, I wait 15 - 20 minutes, but nothing happens

I can share with video,
Chances are only if you rewrite the contents of the MX25L1605 memory. You need a programmer for this.

M Çevrimdışı

metin1975 

Aktif Üye
15 Nis 2019
131
49
1598868432328.jpg
1598880776623.jpg

Arkadaşlar Profilo 50 ekran UHD tv de kitlenme ve kanal tarama menüsünde iken uydu tarama kısmı çıkmamaktadır. Fabrika ayarlarına döndüğüm de uydu arama bölümü geliyor fakat o bölümden çıktık tan sonra başka bir uydu yada kanal taramak istesem uydu tarama menüsü ekrana gelmiyor 2. resimde ki bölümde. Üzerinde 2018 yılı yazılımı var oto güncellemede yazılım gelmiyor . Bu tv ye hangi yazılım yüklememiz gerekli acaba

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
1598868432328.jpg
1598880776623.jpg

Arkadaşlar Profilo 50 ekran UHD tv de kitlenme ve kanal tarama menüsünde iken uydu tarama kısmı çıkmamaktadır. Fabrika ayarlarına döndüğüm de uydu arama bölümü geliyor fakat o bölümden çıktık tan sonra başka bir uydu yada kanal taramak istesem uydu tarama menüsü ekrana gelmiyor 2. resimde ki bölümde. Üzerinde 2018 yılı yazılımı var oto güncellemede yazılım gelmiyor . Bu tv ye hangi yazılım yüklememiz gerekli acaba

Denemek isterseniz verdiğim linkte yazılımlar var.
?

panterman Çevrimdışı

panterman

Yeni Üye
31 Ağu 2020
3
48
iyi günler hi level 49HL550 yazılım yükledim. Ekran 180 derece ters oldu. amuda kalkıp izlemem lazım. nasıl düzeltebilirim.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
iyi günler hi level 49HL550 yazılım yükledim. Ekran 180 derece ters oldu. amuda kalkıp izlemem lazım. nasıl düzeltebilirim.
alttaki konuda sorunu belirtip seri no yazın

Geri
Üst Alt