Güncel klasörü içindeki titanyum olanArkadaşım bir çok yazılım var acaba hangisini yüklemem gerekli daha önce hiç yazılım yüklemedim tv ye
Güncel klasörü içindeki titanyum olanArkadaşım bir çok yazılım var acaba hangisini yüklemem gerekli daha önce hiç yazılım yüklemedim tv ye
seri noyu nasıl öğrencem, duvara monteli tvalttaki konuda sorunu belirtip seri no yazın
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
iyi günler hi level 49HL550 yazılım yükledim. Ekran 180 derece ters oldu. amuda kalkıp izlemem lazım. nasıl düzeltebilirim. ayrıca tv duvara monteli, seri noyu nasıl öğrenebilirim. şimdiden tşklr.tavsiyeforumu.com
Güncel klasörü içindeki titanyum olan
TV kutusu duruyorsa üstünde de yazarseri noyu nasıl öğrencem, duvara monteli tv
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
seri noyu nasıl öğrencem, duvara monteli tv
Full yazılımMerhabalar tv icin yazılım ıhtıyacım var .Yardım rıca
cıhaz avıldıktan sonra tuslar kilitleniyor.Panel yanık kalıyor menü gidiyor.
Hello guys,
I have a HORIZON tv (which is a MB211S Vestel) for which I want to install the latest software V3.33.10.
What should I install: MB211S_VESTEL_QUI or Picasso core update ?
should I go from current software 3.19.17.2 to 3.19.19, then to 3.26 and then to 3.33.10
or is it ok to update directly with latest version 3.33.10?
Mb230 da henüz versiyon yoktur. Mb230 klasöründen güncel olani yükleyebilirsinizF fikoloji Hocam yazılımın hangisini desteklediğini nasıl öğrenebilirim Mb230 v kaç için üretilmiş?
Hocam şu an mb211s v3 kullanıyorum güncel ve Vestele uyumlu olanı kullanabilir miyim bende Wifi şifre unutma sonu var çözüm olur mu? F fikolojiMb230 da henüz versiyon yoktur. Mb230 klasöründen güncel olani yükleyebilirsiniz
Bı saniye sizin konunuz var cevap verdim oradan. Sizde mb211s mi var mb230 mu ?Hocam şu an mb211s v3 kullanıyorum güncel ve Vestele uyumlu olanı kullanabilir miyim bende Wifi şifre unutma sonu var çözüm olur mu? F fikoloji