DerhalSelam android uygulama yüklenemez, içindeki uygulamalar harici yine bişey eklenemez
seri numarası eklermisiniz
DerhalSelam android uygulama yüklenemez, içindeki uygulamalar harici yine bişey eklenemez
seri numarası eklermisiniz
Puis:
1. Achetez un programmateur CH431A et réécrivez la mémoire SPI (flash)
2. Allez chez un réparateur d'électronique.
3. Achetez une autre carte mère.
S'il y a des problèmes dans la mémoire NAND, écrivez la mémoire SPI pour rien, mais elle doit être essayée.
Pour MX25L1605Bonjour
pouvez vous me donner les fichiers pour charger le SPI ? 17MB130P
merci
tekrar selam,Derhal
Çok teşekkür ederim.Saygılarımlatekrar selam,
güncel klasöründen 3.26.10.1 yüklenebilir211S V1-V3 Yazılım Güncelleme
Yazılım yüklemek her zaman risktir. Sorumluluk kullanıcıya aittir. yazılımlar orjinaldir. gelişen ürün gamı ile başlık tek çatı altına alınmıştır. V1 VERİSYONLARI YAZILIM LİNKİ:*** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli haklara sahip değilsiniz. Forum başlığını ziyaret...tavsiyeforumu.com
menü-4725. menüsünden factory reset yapıp, deneyebilirsiniz. dikkat: her şey sıfırlanır.Merhaba
Vestelden güncel yazılımı aldım ve yükledim. Fakat internet bağlantısı kopmaya ve TV'ye internet kablolu bağlı olduğu halde bağlı değil olarak yazıyor. Çözümü var mıdır?
Kesin çözüm olurmu?menü-4725. menüsünden factory reset yapıp, deneyebilirsiniz. dikkat: her şey sıfırlanır.
olur mu olmaz mı bilmiyorum ama zararı yok ve aklınızdan atmış olursunuz.Kesin çözüm olurmu?
selam, güncelleme ile çözüm bulamazsınız. sakın yüklemeyede kalkmayın,merhabalar tv youtube vegoogle baglanmıyor güncelleme gerekli diyor tv nexon 40 smart led hangi yazılımı yüklemeliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
N nexon40,
Hocam bu yazılım ne ise bilmem ama virüs programı inmesine müsade etmiyor virüs programını kapatıyorum güvenlik duvarı müsade etmiyor bu nedir
selam, güncelleme ile çözüm bulamazsınız. sakın yüklemeyede kalkmayın,
android box cihazı alarak kullanmaya devam etmeyi öneririm
selam, güncelleme ile çözüm bulamazsınız. sakın yüklemeyede kalkmayın,
android box cihazı alarak kullanmaya devam etmeyi öneririm
Teşekkürler yaptım. Şu an bir sıkıntı yok.olur mu olmaz mı bilmiyorum ama zararı yok ve aklınızdan atmış olursunuz.
hocam 2 ay öncesine kadar kullanabiliyorduk daha sonra google sayfasında sürümü desteklemediğini güncelleme gerektiğini yazan bir yazı çıktıMesaj otomatik olarak birleştirildi:
yani tv box olmadan kesinlikle hiçbir sekilde youtube ve gooğle kullanamazmıyız