kullanamazsınız, sakın başka bir yerde bulduğunuz yazılımalrı gaflete düşüp yüklemeyinizMesaj otomatik olarak birleştirildi:
yani tv box olmadan kesinlikle hiçbir sekilde youtube ve gooğle kullanamazmıyız
kullanamazsınız, sakın başka bir yerde bulduğunuz yazılımalrı gaflete düşüp yüklemeyinizMesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet internet olarak html5 e geçildi önce browser kapandı, sonra youtube bu ve buna eşteğer bütün eski cihazlardan desteğini çektihocam 2 ay öncesine kadar kullanabiliyorduk daha sonra google sayfasında sürümü desteklemediğini güncelleme gerektiğini yazan bir yazı çıktı
ayrıca siteniz çok karışık insanlar ihtiyacı olan bölümü bulamadığı için yeni konu başlığı açıyorlarselam, güncelleme ile çözüm bulamazsınız. sakın yüklemeyede kalkmayın,
android box cihazı alarak kullanmaya devam etmeyi öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
siyayrıca siteniz çok karışık insanlar ihtiyacı olan bölümü bulamadığı için yeni konu başlığı açıyorlar
kolay gelsin iyi günlerayrıca siteniz çok karışık insanlar ihtiyacı olan bölümü bulamadığı için yeni konu başlığı açıyorlar
siy
tenin kullanımını kolaylaştırmak hem sizin hemde üyeleriniz için kolaylık olacaktır
sayın F fikoloji mb130s cihaza aynı markanın mb130e yazılımı atılır mı? hadi bakalım.evet internet olarak html5 e geçildi önce browser kapandı, sonra youtube bu ve buna eşteğer bütün eski cihazlardan desteğini çekti
EXcomZkko hosbulduk işlemcileri farklıydı dimi bunların ?sayın F fikoloji mb130s cihaza aynı markanın mb130e yazılımı atılır mı? hadi bakalım.
yakarım bak kendimi....
aslında çok basit ama forum hayatına aşina olmayan birisi için zor görebilir.ayrıca siteniz çok karışık insanlar ihtiyacı olan bölümü bulamadığı için yeni konu başlığı açıyorlar
siy
tenin kullanımını kolaylaştırmak hem sizin hemde üyeleriniz için kolaylık olacaktır
kolay gelsin iyi günler
aslında çok basit ama forum hayatına aşina olmayan birisi için zor görebilir.
ama sana şöyle örnek vereyim ;
elin gavuru türkçe bilmediği halde doğru yerde doğru konular açabilyor. Bizim tür insanı işine geldiği gibi üşengeç bir şekilde davranıp alakasız yerlerde yazabiliyor. bazı linkler;
türkçe bilmeyen biri bile böyle nokta atışı yapabiliyor
[/QUOT kusura bakmayın ama yetkili birine msj atma bölümünü bulana kadar akla karayı seçtim.bunun üşengeclikle alakası olmadığını düşünüyorum sorun degil 10 dakikadır profilimi tamamen silmek için sayfanızda bir bölüm bulamadım
aslında çok basit ama forum hayatına aşina olmayan birisi için zor görebilir.
ama sana şöyle örnek vereyim ;
elin gavuru türkçe bilmediği halde doğru yerde doğru konular açabilyor. Bizim tür insanı işine geldiği gibi üşengeç bir şekilde davranıp alakasız yerlerde yazabiliyor. bazı linkler;
türkçe bilmeyen biri bile böyle nokta atışı yapabiliyor
yakarım bak kendimi....
aslında benim daha çok merak ettiğim şey, ekran menüsündeki film modu ve bizim modlayıp açtığımız movie sense (bendeki adı tru flow) kısımlarını kontrol etmek. toshiba'larda bunlar aslında sadece ismen var gibi düşünüyorum. açık kapalı fark etmeden, sürekli motion problemli. gömülü olarak, varsayılan şekilde bunlar açık olarak yazılıma girilmiş gibi.Eğer MEMC özelliği için isteniyorsa, baştan söyleyeyim o iş olmaz. rambo3434 Bu adama kötü haber vermek istemiyorum, zira ben de vaktiyle bu MEMC nanesinin peşinden baya koşmuştum. Ama durum bu malesef. ?
Önceki MB100 anakartlı TV'min (48ua9300) 55 inç olanında MEMC varken, 48 inç olanında yoktu. Her ikisi de MB100 anakartlıyken nasıl birinde olur da diğerinde olmaz diye baya kafa patlatmıştım. Aylar süren araştırmalar, servis manuelleri taramalar, anakart resimleri incelemeler vs ile uğraştıktan sonra olayı çözmüştüm. MB100 anakartın iki sürümü vardı. 55 inç olanlarda MEMC fonksiyonu için ekstra MFC yongası varken, 48 inç ve aşağısındakilerde yoktu.
Yalnız şimdi baktığımda aynı durum MB130E anakartlarda da geçerli. Kimisinde MEMC için MFC yongası var, kimisinde bu yonga yeri boş. Yazılım uysa uysa MFC yongası olmayan modelinki uyabilir. Diğerinde yazılım çip olmadığı için hiç görüntü bile vermeyebilir. n azından benim yorumum bu şekilde.
MFC çipli ve çipsiz MB130E resimlerini ekledim.
aslında benim daha çok merak ettiğim şey, ekran menüsündeki film modu ve bizim modlayıp açtığımız movie sense (bendeki adı tru flow) kısımlarını kontrol etmek. toshiba'larda bunlar aslında sadece ismen var gibi düşünüyorum. açık kapalı fark etmeden, sürekli motion problemli. gömülü olarak, varsayılan şekilde bunlar açık olarak yazılıma girilmiş gibi.