Daha önce hiç siteye resim yüklemedim ,mb82 kartın barkod görüntüsü gönderirmisin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu sağlam olan ama ters olan ve görüntü Negatif gösteren
Daha önce hiç siteye resim yüklemedim ,mb82 kartın barkod görüntüsü gönderirmisin
bu kartı takıp şu yazılımları denesen bi ?Daha önce hiç siteye resim yüklemedim ,
Bu sağlam olan ama ters olan ve görüntü Negatif gösteren
önce 6CX6 Sonra 7 olanı mı yükleyim arka arkaya ? yoksa deneyip olmadıysa diğerine mi yükleyeyimbu kartı takıp şu yazılımları denesen bi ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
full yazılım yükleme anlatımı için Tıklayınız
aynen birini dene olmadı diğerini dene ekran düzelecek miönce 6CX6 Sonra 7 olanı mı yükleyim arka arkaya ? yoksa deneyip olmadıysa diğerine mi yükleyeyim
bu yazılımı kabul etmedi üstad tv direkt açılıyo iki usb yi fat 32 modunda formatladım fişi çektim kumandadan ok a basarak fişi taktım ama direkt açılıyo ?bide bunu denermisin :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yazılım doğru ana kart içindir, farklı usb ile deneme şansın var mı ?bu yazılımı kabul etmedi üstad tv direkt açılıyo iki usb yi fat 32 modunda formatladım fişi çektim kumandadan ok a basarak fişi taktım ama direkt açılıyo ?
İki USB denedim olmadı bitane daha ayarlayayım deneyimyazılım doğru ana kart içindir, farklı usb ile deneme şansın var mı ?
3 farklı usb ile denedimİki USB denedim olmadı bitane daha ayarlayayım deneyim
Aynen bi sıkıntı mevcut, taktir edersin ki klavey başından bu kadar aklıma gelenler, kumandanın çalıştığına da eminsin dimiİki USB denedim olmadı bitane daha ayarlayayım deneyim
3 farklı usb ile denedim
normalde stby ışığının hızlı yanıp başlaması gerekirken açılış logosu direkt geliyor 10 saniye sonra
başka yazılım varmı bu seri için deneyebileceğimizAynen bi sıkıntı mevcut, taktir edersin ki klavey başından bu kadar aklıma gelenler, kumandanın çalıştığına da eminsin dimi
mb 82 ye göremi yoksa orjinaline göre mibaşka yazılım varmı bu seri için deneyebileceğimiz
şuan mevcut üzerindeki yazılıma müdahale edilmiş sanki orjinali değil
verdiğin yazılımın altı veya üstü varsa deneyebileceğimiz ?
kumanda dan eminim sıkıntısız çalışıyo
tv açılınca işlemlere devam ediyo çünki
Farketmez işe yarayabilecek ne varsa olurmb 82 ye göremi yoksa orjinaline göre mi
selam mb82 için bir çok upload mevcut buradan indirip tek tek deneyebilirisnizFarketmez işe yarayabilecek ne varsa olur
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...-yazilim-talep-konusu.446/page-277#post-83898 formunda yanıt verildiMB90 İÇİN SON GÜNCEL YAZILIM NEDİR