C
cihadvnder2001
Yeni Üye
- 13 Nis 2019
- 4
- 45
Yazılımlar nerede acaba?
merhaba,Hayırlı günler benim emektar TV Netflix yuklenirmi.
selam,Yazılımlar nerede acaba?
vestel 3d 48 fa8200 wifi alliance sorunu var MB 96 yazılımı güncel görünüyor. Sorunu nasıl giderebilirimselam,
forma hoşgeldiniz, ne yazılımı neye göre bakmıştınız yardımcı olmak açısından soruyorum
mb96 şase kullanıyorsanız, en güncel sürüm : 17MB96_3.7.6.S dirvestel 3d 48 fa8200 wifi alliance sorunu var MB 96 yazılımı güncel görünüyor. Sorunu nasıl giderebilirim
vestel 3d 48 fa8200 wifi alliance sorunu var MB 96 yazılımı güncel görünüyor. Sorunu nasıl giderebilirim
Teşekkür ederim. Güncellemeyi yaptım ama benim cepte bir sorun var sanırım. Kayınço bağlandı ben hala bağlanadım.mb96 şase kullanıyorsanız, en güncel sürüm : 17MB96_3.7.6.S dir
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/#post-7751 sayfasına yazılım mevcut
eğer wirless displayden bahsediyorsan, 376s yazılımında sorun çözülmüş olması gerekir, dediğin gibi uyuşmazlık sorunu olmuşturTeşekkür ederim. Güncellemeyi yaptım ama benim cepte bir sorun var sanırım. Kayınço bağlandı ben hala bağlanadım.
A aka1184, seri no yazarmısın
A aka1184, seri no yazarmısın
Muğladayım ben. admin@tavsiyeforumu.com adresime ulaştırabilirsiniz videoyuAdo Adem ustam sizin yeriniz İzmir’de mi? Lg televizyon arızası danışmak istiyorum 20 saniyelik video var size göstermek istediğim, sizinle nasıl iletişim kurabilirim.