M
martin5665
Yeni Üye
- 14 Nis 2019
- 2
- 43
Tesekkurler ustam, mail attim size.Muğladayım ben. admin@tavsiyeforumu.com adresime ulaştırabilirsiniz videoyu
Tesekkurler ustam, mail attim size.Muğladayım ben. admin@tavsiyeforumu.com adresime ulaştırabilirsiniz videoyu
Teşekkür ederim sitede ki kök yazılımı yükledim sorun çözüldü .
Menü + 4+7+2+5 tuşlayarak servis menüyü paylaşırsan kesin bir "yorum" yapabilirim sevgili anotherMerhabalar
Vestel 50FA8200 model televizyonumda bazı internet sitelerini yada özellikle videoları görüntülemeye çalıştığımda "unable to complete secure transaction" hatası almaktayım. Yazılım versiyonu v.3.7.6s. Televizyon seri numarası 7396995 500501. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
selam forma hoşgeldiniz,Merhabalar
Vestel 50FA8200 model televizyonumda bazı internet sitelerini yada özellikle videoları görüntülemeye çalıştığımda "unable to complete secure transaction" hatası almaktayım. Yazılım versiyonu v.3.7.6s. Televizyon seri numarası 7396995 500501. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Neden böyle bir şey düşünüyorsun merak ettim,gerçi dostlarım mutlaka cevap verirler ama bende merak ettim doğrusuMerhaba hocam. Hi level 82s 1.3.7 yazılım yüklemek istiyorum. Sıkıntı çıkma durumu nedir.