teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
MB95M mi kartı bunun acaba?Televizyonumun anakartını değiştirmek istiyorum.nasıl ve nereden temin edebilirim
Bu etiket bilgileri ile nette aradım ama bulamadım
MB95M mi kartı bunun acaba?Televizyonumun anakartını değiştirmek istiyorum.nasıl ve nereden temin edebilirim
Bu etiket bilgileri ile nette aradım ama bulamadım
Emin değilim öğrenmek için arka kapağı açmalımıyım yoksa 4+7+2+5 menüden öğrenebiliyormuyumMB95M mi kartı bunun acaba?
Tamam ustam hemen başlıyorum :-)F fromhell6607, 17MB95M bu kodla araştırın 23201796
17MB95M , 23201796 , 10090499 , VESTEL , 48PF7175 , LED , VES480UNVS-M01 , FULL HD , Main Board , Ana KartTamam ustam hemen başlıyorum :-)
teşekkürler
bu uyar iade koşullarınıda konuşun derim17MB95M , 23201796 , 10090499 , VESTEL , 48PF7175 , LED , VES480UNVS-M01 , FULL HD , Main Board , Ana Kart
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Cok Tesekkür ederim.full
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Toshibaya vestel yazılımı yüklenemez
Resimdeki toshiba tv ye hangi yazılımı yüklemeliyim. Blu tv digiplay gibi uygulamaların gelmesi için. TeşekkürlerToshibaya vestel yazılımı yüklenemez
Yazılımlar kart uyduğu sürece , birbirine tabii ki yüklenir.Ama her iki firma(diyeyim) ayrı olduğundan tabii ki farklılık da olacaktır,en basitinden mesela sen "menü değişti" demişsin,aslında değişen sadece menü olmuyor,ben de bir zamanlar sharp yazılımını vestele atmıştım,süper menü oldu ama bizim 3 usb oldu1,4 hdmi de oldu 2 ,diğerleri çalışmadı,bunu çok önceden DH forumda belirttim,benim korkum kumandaydı ,çünkü bilerek atmıştım sharp yazılımını,uymasaydı geriye dönmek zor olurdu ,yani en azından fazladan bir kumanda alacaktım.Merhabalar, kolay gelsin.
Toshiba´ya neden Vestel yazilim yüklenemiyor, ben yükledim 17MB120 V2.45.29.1 sürümünü. Yoksa ben mi ayrintiyi kacirdim ve Cekirdek yazilim mi kastediliyor acaba.
Bu sürüm Menü görünümü degisti, Toshiba nin orjinal menüsü kayboldu.
Sorumu sorayim, münasip bir an da cevaplanir herhalde.
1- Bu yazilimlari denedikten sonra eski ana TV menüye geri dönme sansi kaliyor mu ?
2- He bir de sorun var, Toshiba TV oynaticim kendi kaydettigi seyleri en son kalinan yerden devam etme opsiyonu sunuyor, ama usb flash belleginden takip seyredilen herhangi bir filmi hep bastan alip oynatiyor, en son kalinan yeri kaydetmiyor, buna bir care varmidir sonradan ?
Tesekkürler,iyi geceler.