O
ozzyosborne
Yeni Üye
- 21 Nis 2019
- 3
Sağol cevabın için.Yazılımlar kart uyduğu sürece , birbirine tabii ki yüklenir.Ama her iki firma(diyeyim) ayrı olduğundan tabii ki farklılık da olacaktır,en basitinden mesela sen "menü değişti" demişsin,aslında değişen sadece menü olmuyor,ben de bir zamanlar sharp yazılımını vestele atmıştım,süper menü oldu ama bizim 3 usb oldu1,4 hdmi de oldu 2 ,diğerleri çalışmadı,bunu çok önceden DH forumda belirttim,benim korkum kumandaydı ,çünkü bilerek atmıştım sharp yazılımını,uymasaydı geriye dönmek zor olurdu ,yani en azından fazladan bir kumanda alacaktım.
1- Geriye dönmek de derken tabii elimde tvnin full yazılımı vardı, ve dönmek için 3-4 kez orjinal yazılımını atmak zorunda kaldım,çünkü nedense "pat" diye eskiye dönemedim,bu arada ben 9090 model tvden bahsediyorum(MB91)
Aklıma gelmişken sorayım,smart varsa ve girdiğinde halen "toshiba" mı,yoksa vestel smart mı merak ettim,
2- İşte bu da firmanın(toshibanın) kendine has bir özelliğiymiş,demekki vestelde yok bu özellik ,çok bildiğimden yazmıyorum yazından bunu anladım,sonradan katılacağını sanmıyorum bu özelliğin,ben MB120 profillerinde böyle bir seçim göremedim,yani kaldığı yerden devam et gibi,belki vardır ama göremedim
Smart TV'ye girişte evet hala Toshiba yazıyor, Vestel yazmıyor, menü görüntü ve fontları değişse de.
Toshibanın Media, yani Video oynatıcısına gelirsek, kayıt ettiği ne varsa Flash bellekte (mesela TV'den yayın çekip falan) en son kaldığın yerden devam et olayı var, Play yani oynat tuşuna bastın mı ,yeniden başlat, kaldığın yerden devam et gibi opsiyonlar sunuyor.
Ama maalesef dışarıdan harici Film oynattın mı usb flash bellekten,nedense o seçeneği konforu sunmuyor, ve Filmleri en baştan başlatıyor, bende canak anten Receiveri ile idare ediyorum, yani Filmleri ordan seyrediyorum USB Medya oynatıcıdan, kaldığı yeri hafızaya yazdığı için.
Bu arada Menüm Almanca Toshiba TV'mde ve Almanyadan yazıyorum, Toshiba 43u5766da TV'nin versiyonu.
Iyi geceler olsun, selamlar.