muratala5361
Süper Üye
- 3 Şub 2019
- 1,906
- 22
Komple çek çekebiliyosan hangi kod olduğu belli değilresmin uzantısını pdf yaptım değiştirip uzantıyı bakarsınız sitesye başka türlü yükleyemdeim
Komple çek çekebiliyosan hangi kod olduğu belli değilresmin uzantısını pdf yaptım değiştirip uzantıyı bakarsınız sitesye başka türlü yükleyemdeim
Lazım olan tamamıVeriyon 10074531
VST SMART TV 42PF7017 42" LED 971L/MB70
serinumarasının tamamına gerek varmı
kardeşim geç oldu biraz kusura bakma ya bu bölümden https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...-yazilim-talep-konusu.446/page-268#post-82247 full yazılım isticen yardımcı olur ustalarımız full yazılım yüklemeyi biliyormusunhangi bölüm ilgili bölüm dediğiniz başlık
Evet tamamı gereklidir,ayrıca menü+4+7+2+5 tuşlayıp fotosunu da arka barkod fotosu ile beraber yüklemelisin.Veriyon 10074531
VST SMART TV 42PF7017 42" LED 971L/MB70
serinumarasının tamamına gerek varmı
büyük ihtimalle ledlerde problem var, düşük ihtimal ise : besleme kartı ve ana kartMerhaba hocam cihazım 50pf7070 smart tv cihazımda tv izlerken birden görüntü gidiyor kapatıp açınca düzeliyordu bir müddet sonra yeniden ekran kararıyordu mb95 yazılım yükledim yaklaşık 3 ay kadar herhangi bir sıkıntı olmadan kullandık fakat şimdi tv yi açtığımızda vestel yazısı görünüyor başka birşey görünmüyor telefon ışığını tutunca arka planda görüntü oldugunu farkettik bu durum yazılım ile düzelir mi ? yani sizce yazılım ile mi alakalı yoksa anakart veya led sorunu mu? teşekkürler
Hızlı cevap için teşekkür ederim,yazılımı denemek isterim bu gibi durumlar için hangi yazılımı yüklemem gerekir? birde eğer led arızası ise bu sorunun tahmini yada ortalama maliyeti ne olur fikriniz var mı? bunu zaman kaybetmemek adına soruyorum bu tip arızalar maliyetli ise yeni cihaz için çalışma yapayım diye.büyük ihtimalle ledlerde problem var, düşük ihtimal ise : besleme kartı ve ana kart
denemek istersen yazılım paylaşabiliriz sıkıntı yok, istersen seri no paylaşın yazılım upload ederiz ama değim gibi yüzde hesabı yaparsak bu tip arızaların %98 ledlerden
You have RT809H ?.
seri numarası paylaşın uplad yapayım, led ve ana kart ortalama fiyatları 300 ile 500 tl arasında oluyor besleme akrtları daha uygunHızlı cevap için teşekkür ederim,yazılımı denemek isterim bu gibi durumlar için hangi yazılımı yüklemem gerekir? birde eğer led arızası ise bu sorunun tahmini yada ortalama maliyeti ne olur fikriniz var mı? bunu zaman kaybetmemek adına soruyorum bu tip arızalar maliyetli ise yeni cihaz için çalışma yapayım diye.
Nop, you haven't this programmer
I have dumped, with little programmer, the content inside the SPI flash (U10) before all.
I tried to communicate with the console to launch manually a command on the U-BOOT or the linux.
But the nandflash is corrupted and the boot stopped with died services and the linux inside the board reboot systematicly.
Impossible to launch an USBOPERATIONS command to donwload the "hwprofile" or others files.
I have install a firmware 338c but i have a black screen or i have a reverse picture (incorrect EDID setting i think, it's not firmware for this model).
Thanks
seri numarası paylaşın uplad yapayım, led ve ana kart ortalama fiyatları 300 ile 500 tl arasında oluyor besleme akrtları daha uygun