TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
M
Metin ünal, seri no paylaşırmısın
Bir cevap mutlaka gelir ama acaba modlama falan yaptın mı,Hocam Tv açılırken kırmızı ışık yanıp sönüyor,Seg logosu çıkıyor sonra ayni döngü tekrarlanıyor ve tv açılmıyor,öneriniz nedir
hayır hiç bir işlem görmedi tv alındığı gibiBir cevap mutlaka gelir ama acaba modlama falan yaptın mı,
Genelde böyle sorunlar modlamadan dolayı oluyordu,onun için sormuştum :smile: ,birde yanında telefon olduğunda hafızayı bozuyor telefon sinyalleri ,genelde bu da olur.hayır hiç bir işlem görmedi tv alındığı gibi
Evet yanında sürekli akıllı telefon ve tablet oluyordu.Genelde böyle sorunlar modlamadan dolayı oluyordu,onun için sormuştum :smile: ,birde yanında telefon olduğunda hafızayı bozuyor telefon sinyalleri ,genelde bu da olur.
Ama sevgili teknovest veya fikoloji bir cevap verirler mutlaka yazılım konusunda ,sevgili t-match
Hımm,zaten 2 şık var genel olarak bu sorunun sebebi, ya modlama yapmak veya maalesef cep telefonu,tablet yapmaz da telefon yapar,(kendim canlı şahit olmuştum,arkadaşın LG tvde),konuyu uzattım ama,bence koymayın-misafirlere de koydurmayın ,biz açıkça söylüyoruz,zaten öğrendiler kimse telefonunu bırakmıyor tv yanındaEvet yanında sürekli akıllı telefon ve tablet oluyordu.
Aaaa,sevgili Emre78,sorunun bitti galiba dediğine göre :smile:Hocam hakkınızı helal edin lütfen mesajınızı bulamadım mesaj no kaçtı bu arada resetleme olayını çözdüm sankiiiiii??? Bumuydu hocam sorduğunuz soru? Kendi çanaklarım türksat ve yanında azersat lnb bağladım tek canak tan izliyorum
-SN: 7406356500550M Metin ünal, seri no paylaşırmısın
merhaba hangi yazılımı yüklemeye çalışıyorsunuzsn.Ado hoca indirdiğimiz rar dan zip li bin. dosyası çıkıyor onu tv ye yükleyemiyoruz.resimli anlatımda 4 ad. dosya çıkıyor rar dan.defalarca rar dan çıkardım hep aynı acaba bu 4 dosyayı rar dan çıkarılmış haliyle yayınlayamazmısınız