Videoyu servise nasıl göndereceğim vestel WhatsApp hattından WhatsAp tan olurmu acababir video çekin bu video ile servis teknik desteğe ileticek oradan uygun yazılım gönderilecek.
Sevgili Emre,sizin merkezi sistemmi yoksa kendi çanakların mı vardı?Videoyu servise nasıl göndereceğim vestel WhatsApp hattından WhatsAp tan olurmu acaba
Evet daizeg ten gelen yayınSevgili Emre,sizin merkezi sistemmi yoksa kendi çanakların mı vardı?
siruz uydusu varmı sizin apartmanda veya sende 4.8 derecedeki yani.Evet daizeg yen gelen yayın
Hocam hakkını helal et işlerim var dı bakamadım sadece Türksat AzerSpace1 uydusu var eklediğin kanalları indirip deneyeyimsiruz uydusu varmı sizin apartmanda veya sende 4.8 derecedeki yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neyse Emre,senden cevap gelene kadar benim internet yine kopar,bilerek sordum yukardaki soruyu çünkü 4.8 derecedeki uyduda 11175 frekans boş,yok öyle kanallar o uyduda.
EmreZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.tıkla ,senin tvye kanal editledim,foruma giriş yaptığında buradan indirip tvye yükle bakalım,birde böyle bak reset atacakmı?
EK yapıldı
Helal olsun,ne demek :smile: Azeri uydusu dayzek 2demi acaba biliyormusun?Hocam hakkını helal et işlerim var dı bakamadım sadece Türksat AzerSpace1 uydusu var eklediğin kanalları indirip deneyeyim
Daizeg 1 AzerSpace1 daizeg 2 türksat4aHelal olsun,ne demek :smile: Azeri uydusu dayzek 2demi acaba biliyormusun?
bu forumaDaizeg 1 AzerSpace1 daizeg 2 türksat4a
yükleniyor da sendeki 1 Azeri uydusumuDaizeg 1 AzerSpace1 daizeg 2 türksat4a
bu foruma
Video yüklenebiliyormu videosunu yükleyeyim
Evet azeri uydusu evde değilim gidince yüklerim hocamyükleniyor da sendeki 1 Azeri uydusumu
Sen verdiğim listeyi yükledinmi
Tamam, :smile:Evet azeri uydusu evde değilim gidince yüklerim hocam
Hocam benim yüklediğim kanal listesini inceledinizmi varmı aksi bir durumTamam, :smile:
evet,vardı benim yolladığını yükledinmi sen?Hocam benim yüklediğim kanal listesini inceledinizmi varmı aksi bir durum