Teşekkür ederim. SağolC ceza22, core yazılım menü 1505 le yükleyebilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Haber bekleyeceğiz. Umarım düzelir
...17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y
Menü ---> Ayarlar ---> Diğer Ayarlar penceresinden ayarlanıyor,profilden açılmasına gerek yok,zaten profilde yok diye hatırlıyorum -en azından benim tvde böyle (47PF9090)çekirdek yazılımlarda biss nasıl açılıyor bilgisi olan varmı profil düzenlemelerden hangisini açmamız gerek
Hocam kanal listesini flaş belleğe yükledim ama foruma yükleme linki ni bulamadımO zaman eve gidince,bana kanal listesini yolla bakayım,hadi eski kartlarda vardı reset işi ama baktım da senin kart 211.Çanak ve dayzek yakındamı,yoksa çatıdamı,kanal listesini yollamayı(ziple de yolla) unutma
Hocam kanal listesini flaş belleğe yükledim ama foruma yükleme linki ni bulamadım
trt1hd kanaldZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yükleyebilirsin,yazılan kanalları merak ettim,açıkçası,yani çözüm olmayabilir belki ama yine de inceliyeyim.
EK:
Resimdeki MB olarak görünen yazılar ölçü olarak değildir,bizim anakart dediğimiz ya "Main Board" veya "Mstar Board" un kısaltmalarıdır.Üstünlük olarak görmemek gerekir.
Peki rakam olarak 211 130 dan daha büyük ordaki mb211 veya mb130 nasıl öldü alabilirim mb211 lik tvde kaç megabaytlık anakart ve hafıza var 130 mb tvde kaç megabaytlık anakart hafıza varZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yükleyebilirsin,yazılan kanalları merak ettim,açıkçası,yani çözüm olmayabilir belki ama yine de inceliyeyim.
EK:
Resimdeki MB olarak görünen yazılar ölçü olarak değildir,bizim anakart dediğimiz ya "Main Board" veya "Mstar Board" un kısaltmalarıdır.Üstünlük olarak görmemek gerekir.
Sen hala kanal listesini yüklemedinmi :smile:trt1hd kanald
Peki rakam olarak 211 130 dan daha büyük ordaki mb211 veya mb130 nasıl öldü alabilirim mb211 lik tvde kaç megabaytlık anakart ve hafıza var 130 mb tvde kaç megabaytlık anakart hafıza var