teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Sevinirimabi yazılım yüklemiş olabilir. ben sana pm atayım abi
Sevinirimabi yazılım yüklemiş olabilir. ben sana pm atayım abi
Çok güzel bir soru,bence bu cevabı sevgili Adem,ilk mesaja ekler herhalde(eskiden vesteldriver'de vardı resimle gösterim.)ya ustalar bu faz 2 faz 3 nasıl anlıyoruz
sadece vod dan netflix açtım sapıttı 3 yöntemi denedim vestel_toolbox_v1.1 ile çöktü hex edit ile denedim çöktü SwProfile_patcher_ ile denedim tv açıldı ama değişen bişey olmadıÇok güzel bir soru,bence bu cevabı sevgili Adem,ilk mesaja ekler herhalde(eskiden vesteldriver'de vardı resimle gösterim.)
Bu arada sen neleri değiştirdin profil dosyanda acaba,tv sapıttı sevgili ilkerxxx?
Okudum diğer bölümdeki mesajlarınızı ,senin kartta olmaz diye biliyorum VOD,hexediti çok iyi kullanman lazım,tamamen adres satırıyla alakalıdır hexedit...sadece vod dan netflix açtım sapıttı 3 yöntemi denedim vestel_toolbox_v1.1 ile çöktü hex edit ile denedim çöktü SwProfile_patcher_ ile denedim tv açıldı ama değişen bişey olmadı
Ben şunun için yazdım,ilk mesaja eklenirse kullanıcılar rahatlıkla görürler,faz2ye faz3 yazılımı yüklemezler anlamında...çünkü yaptıkları hataları kolaylıkla karşı tarafa yükleyebiliyorlar ;) yok yanlış yazılım,yok eksik yazılım V.S.abi 9x şaselerde yazılım versiyonu 2 ile başlıyanları (2,2,4 t gibi) artı yanında parantez içinde (mo:mid config) (mho:midhıgh config) (ho:hıgh config) mo:mid config hariç olması lazım diğer lerini (mho) ve (ho) 3 ile başlıyan yani faz3 (3,3,9 y) gibi yazılımlar la yükseltme yaptılar.bize yazılım yükleme çantası ile 5-6 tane flash bellek gönderdiler montajda yüklemek için 4yıllık mesele bu kadarını hatırlıyorum
Arkadaş modlama yapmış ondan olabilirPeki o zaman tv ekranda neden mb95m ibaresi var,inan çok şaşırdım
Özel mesajın açıkmı yoksa benim gibi kapalımıdır acaba?
Sevgili fikoloji,modlamayla kart modeli değişmez diye biliyorum,fakat başka model tv yazılımını atarsa ancak o zaman olur ama bu kez de tv açılmaz,tepki vermez(eski kartlarda böyle oluyordu ve tv ölü oluyordu o zaman )Arkadaş modlama yapmış ondan olabilir
Sevgili teknovest,bu konuda uzman sizlersiniz,ama service manuel'lere bakmak lazım,yanılıyor da olabilirim.teraspy abi sanırım 9x şaselerde işlemci ram ve nand flash aynı kullanılıyor sanırım. yani bu üçlüde dizayn ve mimari aynı olduğu sürece yazlım çalışabiliyor sanırım .
denedim fakat o yazılım olmadıhttps://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/
İlk sayfada mb82 kurtarma yazılımı diye mevcut
merhaba,denedim fakat o yazılım olmadı