Teşekkür ederim, emeğinize sağlık, sorunsuz yükleme yapıldı.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Teşekkür ederim, emeğinize sağlık, sorunsuz yükleme yapıldı.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Çok teşekkürler ilginiz için İşlem tamam ve oldu..kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
bizdeki sürüm daha eski.
Toshiba mb211 V3 yazılım güncelleme yapmam lazım linki indiremiyorum yardımcı olur musunuz
yazılım verildi.Toshiba mb211 güncelleme yapmak istiyorum. özellikle yeni app yüklemek için. şimdiden çok teşekkürler..
bizdeki sürüm daha eski.
Bonjours , possible d’avoir la maj 17mb170 Vestel s’il vous plaîtyazılım verildi.
Tvde yaşına ve teknolojik yapısına göre en güncel yazılım yüklüMerhaba Vestel mb211 güncelleme yapmak istiyorum. Kullanımda sorunlar yaşıyorum teşekkürler.
Tvyi ilk kuruluma dönderip yeniden kurulum yapın.Merhabalar efendim Vestel u9550 TV wifi uzerinden internete bağlı lakin bağlantı ayarlarını kontrol edin diye uyarı veriyor. Baglanti yapılmıyor sorunun çözümü hakkinda yardımlarınızi bekliyorum teşekkürler.
Merhaba ilginiz için teşekkürler.Tvde yaşına ve teknolojik yapısına göre en güncel yazılım yüklü
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.Merhaba ilginiz için teşekkürler.
Sorun dün elektrik kesintisinden sonra başladı yeniden yazılım yükleyerek sorunu gidere bilirmiyim acaba konu hakkında destek verebilir misiniz. Örnek olarak Fox TV güncel Now olmuştu şimdi tekrar Fox olarak görünüyor bütün kanallarda sertifika hatası uyarısı alıyorum.
Teşekkürler saygılar emek vereneYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.