By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,258
Diğer konuda cevap yazıldı.Ustalar İyi Akşamlar,
VESTEL 43F9510 Tv güncelleme sonrası bu şekle gelmiş.
Eski yazılım için yardımcı olabilirmisiniz.
teşekkürler
Hayırlı işler
![]()
![]()
Diğer konuda cevap yazıldı.Ustalar İyi Akşamlar,
VESTEL 43F9510 Tv güncelleme sonrası bu şekle gelmiş.
Eski yazılım için yardımcı olabilirmisiniz.
teşekkürler
Hayırlı işler
![]()
![]()
Diğer dosyalar için de yetki verir misiniz rica etsem? Deneyerek bulayım en azından hangisi olduğunuDiğer konuda cevap yazıldı.
Hangi yazılıma ihtiyaç varsa o veriliyor. Bazı forumlarda yazılımları para ile satıyorlar. Bütün sürümleri vermek sizce de saçma değil mi?Sadece tek dosya indirmek için mi izin veriliyor? Hatırladıpım sürüm bu değilse tekrar mı izin istemem gerekecek? Tüm sürümleri deneyerek karar vermek daha mantıklı değil mi?
Bu konuda haklısınız tabiki de. Ancak aradığım yazılımın hangi sürümde olduğunu tam hatırlamıyorum ki malesef :( hatırladığım sürüm buydu izin istedim kurup bakacağım işte. bu değilse tekrar izin istemek durumunda kalacağımHangi yazılıma ihtiyaç varsa o veriliyor. Bazı forumlarda yazılımları para ile satıyorlar. Bütün sürümleri vermek sizce de saçma değil mi?
Yükledim şimdi bu değilmiş bnm aradıpım yazılım. 2.7.0 sürümü için tekrar yetki verebilir misiniz.Hangi yazılıma ihtiyaç varsa o veriliyor. Bazı forumlarda yazılımları para ile satıyorlar. Bütün sürümleri vermek sizce de saçma değil mi?
güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.v1 yazilim gerekli uydu ayarlari yok
![]()
v1 yazilim gerekli hocam uydu lnb ayarlari gorunmuyor
![]()
yazılım verildi.Bu konuda haklısınız tabiki de. Ancak aradığım yazılımın hangi sürümde olduğunu tam hatırlamıyorum ki malesef :( hatırladığım sürüm buydu izin istedim kurup bakacağım işte. bu değilse tekrar izin istemek durumunda kalacağım
Yükledim şimdi bu değilmiş bnm aradıpım yazılım. 2.7.0 sürümü için tekrar yetki verebilir misiniz.
ben de aynı yazılımı alabilirmiyimBu bilgiyi nasıl aldınız peki![]()
Bizler müneccim değiliz.! televizyonunuzda bulunan anakart modelini, panel markasını nereden bilelim. Ayrıca Vestel konusunda Atmaca yazılımı istiyorsunuz.?Allah rızası icin yardım şu atmaca programı için
yazılım gönderildi.MB120 Titanium V.2.45.29.1 yazılını sayfanızdan indirmek istiyorum arada bir takılıyor kendini yeniden baslatıyor aşırı bir kasma söz konusu anakart model bilgileri resimde ACİL VE HIZLI BİR YARDIM OLURSA SEVİNİRİM
![]()
hocam birde bir şey sorucam biz bu cihazlara su an uyumlu modern arayüzlü customrom benzeri yazılım atamıyormuyuz boyle bir yazılım mevcut muyazılım gönderildi.