M
mehmettayfun
Yeni Üye
- 8 Ocak 2025
- 1
- 64
güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.v1 yazilim gerekli uydu ayarlari yok
![]()
v1 yazilim gerekli hocam uydu lnb ayarlari gorunmuyor
![]()
yazılım verildi.Bu konuda haklısınız tabiki de. Ancak aradığım yazılımın hangi sürümde olduğunu tam hatırlamıyorum ki malesef :( hatırladığım sürüm buydu izin istedim kurup bakacağım işte. bu değilse tekrar izin istemek durumunda kalacağım
Yükledim şimdi bu değilmiş bnm aradıpım yazılım. 2.7.0 sürümü için tekrar yetki verebilir misiniz.
ben de aynı yazılımı alabilirmiyimBu bilgiyi nasıl aldınız peki![]()
Bizler müneccim değiliz.! televizyonunuzda bulunan anakart modelini, panel markasını nereden bilelim. Ayrıca Vestel konusunda Atmaca yazılımı istiyorsunuz.?Allah rızası icin yardım şu atmaca programı için
yazılım gönderildi.MB120 Titanium V.2.45.29.1 yazılını sayfanızdan indirmek istiyorum arada bir takılıyor kendini yeniden baslatıyor aşırı bir kasma söz konusu anakart model bilgileri resimde ACİL VE HIZLI BİR YARDIM OLURSA SEVİNİRİM
![]()
hocam birde bir şey sorucam biz bu cihazlara su an uyumlu modern arayüzlü customrom benzeri yazılım atamıyormuyuz boyle bir yazılım mevcut muyazılım gönderildi.
Bu da olmadı hocam ya. 1.34.23 için onay verir misiniz. Ya da siz biliyosanız siz söyleyin lütdwn uğraşmayayım hepsine boşu boşuna. İlk yazılımında trtnin kensi uygulaması vardı onu açıp dizileri izliyorduk. Güncelleme yaptıktan aonra gitmişti o. Hangi yazılım olduğunu hatırlamıyorum malesefyazılım verildi.
Maalesef cevap (şimdilik) olumsuz.hocam birde bir şey sorucam biz bu cihazlara su an uyumlu modern arayüzlü customrom benzeri yazılım atamıyormuyuz boyle bir yazılım mevcut mu
cihazım mb120 anakartlı bununla ilgili bilgi verirsen sevinirim
Televizyon JVC yurt dışı üretim olabilir ,yine de sorayım nasıl bir problem var acaba,![]()
yazılım alabilirmiyiz
netflix donuyor hocam kumanda bazen hiç işlemiyorTelevizyon JVC yurt dışı üretim olabilir ,yine de sorayım nasıl bir problem var acaba,![]()