Ama TV de tabi uygulaması filan yok Aynı zamanda kanalların başında vestel in v simgesi yok en son 2020 de guncellenmesi gözüküyorGüncelleme ile hiç bir + özellik gelmeyecek
Ama TV de tabi uygulaması filan yok Aynı zamanda kanalların başında vestel in v simgesi yok en son 2020 de guncellenmesi gözüküyorGüncelleme ile hiç bir + özellik gelmeyecek
Tv yeni değil tabii uygulamasının garantisi yok yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sorumluluk tamamen size aitAma TV de tabi uygulaması filan yok Aynı zamanda kanalların başında vestel in v simgesi yok en son 2020 de guncellenmesi gözüküyor
Smart portalin market bölümünü kontrol edin uygulama varsa ana ekrana ekleyin yoksamerhaba vestel mb230 anakart numaralı tv için tabi uygulamasını yükleyemediğim için güncelleme yapmak istiyorum
merhaba vestel mb230 anakart numaralı tv için tabi uygulamasını yükleyemediğim için güncelleme yapmak istiyorum
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.![]()
Yazılım indirmek için yetki verir misiniz. Sürüm değiştirmek istiyorum. 1.34.25 sürümünü kuracağım TRT uygulaması vardı onda.
Sadece tek dosya indirmek için mi izin veriliyor? Hatırladıpım sürüm bu değilse tekrar mı izin istemem gerekecek? Tüm sürümleri deneyerek karar vermek daha mantıklı değil mi?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Diğer konuda cevap yazıldı.Ustalar İyi Akşamlar,
VESTEL 43F9510 Tv güncelleme sonrası bu şekle gelmiş.
Eski yazılım için yardımcı olabilirmisiniz.
teşekkürler
Hayırlı işler
![]()
![]()
Diğer dosyalar için de yetki verir misiniz rica etsem? Deneyerek bulayım en azından hangisi olduğunuDiğer konuda cevap yazıldı.
Hangi yazılıma ihtiyaç varsa o veriliyor. Bazı forumlarda yazılımları para ile satıyorlar. Bütün sürümleri vermek sizce de saçma değil mi?Sadece tek dosya indirmek için mi izin veriliyor? Hatırladıpım sürüm bu değilse tekrar mı izin istemem gerekecek? Tüm sürümleri deneyerek karar vermek daha mantıklı değil mi?
Bu konuda haklısınız tabiki de. Ancak aradığım yazılımın hangi sürümde olduğunu tam hatırlamıyorum ki malesef :( hatırladığım sürüm buydu izin istedim kurup bakacağım işte. bu değilse tekrar izin istemek durumunda kalacağımHangi yazılıma ihtiyaç varsa o veriliyor. Bazı forumlarda yazılımları para ile satıyorlar. Bütün sürümleri vermek sizce de saçma değil mi?
Yükledim şimdi bu değilmiş bnm aradıpım yazılım. 2.7.0 sürümü için tekrar yetki verebilir misiniz.Hangi yazılıma ihtiyaç varsa o veriliyor. Bazı forumlarda yazılımları para ile satıyorlar. Bütün sürümleri vermek sizce de saçma değil mi?