By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,248
Rica ederim.Teşekkürler saygılar emek verene
Rica ederim.Teşekkürler saygılar emek verene
teşekkür ediyorum sağolunYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
Yazılım guncellenmesi lütfen
Rica ederim.teşekkür ediyorum sağolun
Güncelleme ile hiç bir + özellik gelmeyecek
Yazılım guncellenmesi lütfen
Ama TV de tabi uygulaması filan yok Aynı zamanda kanalların başında vestel in v simgesi yok en son 2020 de guncellenmesi gözüküyorGüncelleme ile hiç bir + özellik gelmeyecek
Tv yeni değil tabii uygulamasının garantisi yok yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sorumluluk tamamen size aitAma TV de tabi uygulaması filan yok Aynı zamanda kanalların başında vestel in v simgesi yok en son 2020 de guncellenmesi gözüküyor
Smart portalin market bölümünü kontrol edin uygulama varsa ana ekrana ekleyin yoksamerhaba vestel mb230 anakart numaralı tv için tabi uygulamasını yükleyemediğim için güncelleme yapmak istiyorum
merhaba vestel mb230 anakart numaralı tv için tabi uygulamasını yükleyemediğim için güncelleme yapmak istiyorum
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.
Yazılım indirmek için yetki verir misiniz. Sürüm değiştirmek istiyorum. 1.34.25 sürümünü kuracağım TRT uygulaması vardı onda.
Sadece tek dosya indirmek için mi izin veriliyor? Hatırladıpım sürüm bu değilse tekrar mı izin istemem gerekecek? Tüm sürümleri deneyerek karar vermek daha mantıklı değil mi?Yazılım verildi bildirimi kontrol edin.