Je n’est pas du tout accès à la télé regarder le message que sa me met ducoup je souhaiterais avoir la mise à jour Vestel 17mb170 svpTry factory reset.
Je n’est pas du tout accès à la télé regarder le message que sa me met ducoup je souhaiterais avoir la mise à jour Vestel 17mb170 svpTry factory reset.
I have nothing in the archive for this TV model.Je n’est pas du tout accès à la télé regarder le message que sa me met ducoup je souhaiterais avoir la mise à jour Vestel 17mb170 svp
Et vous avez pas une solution pour que je puisse réutiliser ma télé sil vous plaît ?I have nothing in the archive for this TV model.
İki gündür mesajıma cevap verilmedi, mesajım görülmedi mi?Merhaba, Hitachi 65HT8060UD 17MB230 kart için stabil en son yazılım linki verebilir misiniz?
Hocam ben V2 sanıyordum o yüzden 2.45.29.1 sürümüyle düzeldiğini öğrendim onun için yazdım sonrada baktığımda V3 olduğunu farkettim düzelttim V3.33.17.6 versiyon yüklü en günceli bu gözüküyor ama IPTV de donma yapıyor bunun çözümü için yardımcı olursanız sevinirimattığınız etiket mb211, servis menüsü mb120. V3.33.17.6 yazılımı mb211 ait, 2.45.29.1 yazılımı mb120.
siz ne istediğinize karar verin.
Tv internete wifi ile bağlı ise kablolu bağlantı deneyin.Hocam ben V2 sanıyordum o yüzden 2.45.29.1 sürümüyle düzeldiğini öğrendim onun için yazdım sonrada baktığımda V3 olduğunu farkettim düzelttim V3.33.17.6 versiyon yüklü en günceli bu gözüküyor ama IPTV de donma yapıyor bunun çözümü için yardımcı olursanız sevinirim
Kolay gelsin Vestel smart televizyonum var ip Tv'de donma yapıyor bunun için uygun bir yazılım veya cözüm yolu varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.İki gündür mesajıma cevap verilmedi, mesajım görülmedi mi?
Denedim hocam fiber internet var TV den hız testi bile yaptım 70 lerde değişen birşey yok aynı sorun devam ediyor modemi bile değiştirdim denemediğim tek şey yazılım kaldıTv internete wifi ile bağlı ise kablolu bağlantı deneyin.
Denedim hocam fiber internet var TV den hız testi bile yaptım 70 lerde değişen birşey yok aynı sorun devam ediyor modemi bile değiştirdim denemediğim tek şey yazılım kaldı
Hocam ben V2 sanıyordum o yüzden 2.45.29.1 sürümüyle düzeldiğini öğrendim onun için yazdım sonrada baktığımda V3 olduğunu farkettim düzelttim V3.33.17.6 versiyon yüklü en günceli bu gözüküyor ama IPTV de donma yapıyor bunun çözümü için yardımcı olursanız sevinirim
Kolay gelsin Vestel smart televizyonum var ip Tv'de donma yapıyor bunun için uygun bir yazılım veya cözüm yolu varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
Tvde güncel yazılım yüklü android box alıp kullanmanız en uygun seçim olur.Denedim hocam fiber internet var TV den hız testi bile yaptım 70 lerde değişen birşey yok aynı sorun devam ediyor modemi bile değiştirdim denemediğim tek şey yazılım kaldı
Yazılım verildi.
dostlar 17mb211için güncelleme yazılımı verir misiniz. şimdiden teşekkürler
televizyon vestel
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.
ekran açılıyor vestel yazısında kalıyor yazılımı olan bana yardımcı olabbilirmi lütfen
Teşekkür ederim hocamTvde güncel yazılım yüklü android box alıp kullanmanız en uygun seçim olur.