By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Rica ederiz.tamamdır satellite 24ha5100 cihazım için menüden 1505 kodu ile yükleme yaptım ve yaklaşık 40 saniye gibi kısa bir sürede işlem bitti, televizyonda herhangi bir ayar değişimi olmadı ayarlar ve kanallar orijinal bıraktığım halde duruyor.
V0.8.4 sürümünden V1.3.7 sürümüne yükselttim, televizyonun menüleri falan komple değişti ve eski sıkıcı kırmızı-gri temadan daha güzel değişik renklerde menü görünümüne sahip oldu.
sadece menü temalarında değil televizyonun genel performansında da iyileşme gördüm. eskiden çok hızlı zaplarken kendi kendine program listesine geçme gibi ufak bir bug, bazen hantallık ve nadir de olsa takılma, USB'den bazı filmleri açarken donma gibi problemler yaşıyordum. sürüm yükselttikten sonra bu sorunların hepsinde iyileşme gördüm, menüde ve zaplarken genel performansta artış gözlemledim genel kumanda tuşlamalarımda cihaz artık daha atik tepki veriyor ve küçük de olsa TV izlerkenki görüntü kalitesinde de artış gözlemledim.
kısacası bu kadar etki etmesini beklemiyordum alet yeni gibi oldu, hatta ilk günkü halinden bile daha güzel oldu. tüm ilgi ve alakanız için hepinize teşekkür ederim