dostum bu oldu teşekkürleryazılımı gönderdim.
dostum bu oldu teşekkürleryazılımı gönderdim.
Linkteki logo ve talimatı mb82 İçin uygun değil mb82 Ana karta ait logo haricinde logo yükleyemezsiniz. Mb82 için yükleyebileceğiniz logolar Vestel, Regal, Seg, FinluxHocam logo değiştirmek için indirme talebinde bulunacaktım.Mb82s anakarta sahibim. Bana bu linki yolladılar da
![]()
![]()
Tamamdır hocam sağolun beni o linke yönlendirmişlerdiLinkteki logo ve talimatı mb82 İçin uygun değil mb82 Ana karta ait logo haricinde logo yükleyemezsiniz. Mb82 için yükleyebileceğiniz logolar Vestel, Regal, Seg, Finlux
güncelleme yazılımı 17 ocakta size verilmiş. önceki sürüm neydi.?En son güncellemeyi TV'me yaptım ( Toshiba 65 inch / MB230 )
8454292 - 10127960 - MB230 Full Yazılım V.05.15.00
ama birkaç gün sonra cihazımın doğru çalışmadığını hissetmeye başladım.
1- telefonumdan kablosuz ekran yansıttığımda, ilk seferde bağlanmıyor (bağlanmak için TV'yi kapatıp açmam gerekiyor ve bu işlemi birçok kez yapmak zorunda kalıyorum). İnternetimi kontrol ettim ve telefonumu değiştirdim ama sorun devam ediyor.
2- Wireless display ( film çalışıyor ama ses yok, 2 ~ 10 dakika sonra ses geri geliyor. ...
fabrika ayarlarına sıfırlama yaptım ama sorun devam ediyor. Fabrika ayarlarına sıfırlama ile ilk sürüm yazılımına döneceğimi düşünmüştüm ama olmadi.
Sorum şu: Geriye dönüş yapmak veya daha düşük bir sürüme güncellemek için bir yol var mı?
güncelleme yazılımı verildi.![]()
Youtubeye giriyor ama video oynatmıyor lütfen yardım edin çocuk başımın etini yedi
nasıl yapılacağını sormuştun bende talimatı okuman için o linki sana attım.!Tamamdır hocam sağolun beni o linke yönlendirmişlerdi
güncelleme yazılımı verildi.Merhabalar bilgileri şöyle olan televizyonum için güncelleme dosyası talep ediyorum.
![]()
Teşekkür ederim fakat bir konuda kafam karıştı, yanılmıyorsam rehberinizdeki mantığa göre V0 olanlara V0 yüklenmesi gerekiyor ama benim televizyonumun yazılımının kodu (V0.8.4) V0 ile başlıyorken sizin verdiğiniz yazılımın kodu V1 ile başlıyor. O verdiğiniz talimat sadece belli anakartlar için mi geçerli? V0 gözüken MB82S anakartına sizin verdiğiniz V1 ile başlayan koda sahip yazılımı emin bir şekilde yükleyeyim mi? aydınlatabilir misiniz lütfen, cahilliğime vurungüncelleme yazılımı verildi.
Üstad yüklenmiyor hata veriyorM mehmet5858, sağa sola bakma yazılım bildirim olarak gönderiyoruz. sağ üstteki çanı kontrol et.
mart veya subat 2023 istiyorum lutfen , ikisi da olur deneme yapacagim size zahmetgüncelleme yazılımı 17 ocakta size verilmiş. önceki sürüm neydi.?