M
Mysecondrym1
Aktif Üye
- 3 Ağu 2019
- 71
- 32
Güncel yazılımını verebilir misiniz rica etsem. Teşekkürler
servis menüsünü paylaşın menü4725
Güncel yazılımını verebilir misiniz rica etsem. Teşekkürler
güncel yazılım verildi.
Hocam bilmediğim için soruyorum önceki yazılım mb130 verdiğiniz ise mb130s . Uygun mudur. Teşekkürlergüncel yazılım verildi.
yazılım doğruHocam bilmediğim için soruyorum önceki yazılım mb130 verdiğiniz ise mb130s . Uygun mudur. Teşekkürler
Yazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.
güncelleme yazılımı verildi.merhaba vestel mb97 sürümlü cihazımı guncellemek isyiyorum youtube videolarına erişemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
merbalar resimde de gördüğünüz model Vestel cihazım ile YouTube erişemiyorum kablosuz internet kullanıyorum yazılım güncellemek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
?
Boot logo değiştirmek istiyorum
güncel yazılım verildi.
dostlar güncelleme yazılımını verir misniz
Besleme kaynaklı sorun var. Yazılımsal olsa hiç açılmaz.selamınaleyküm ustalarım bu tv bazen açılmıyor ışık sürekli yanıp sönüyor açılmaya çalışıyor ama ekrana hiçbir şey gelmiyor elektriği sök tak yaparsam açılıyor yazılımsal olabilir mi yazılım alabilir miyim? iyi çalışmalar