A
asdasdassfgdsg
Yasaklı Üye
- 20 Tem 2024
- 2
- 61
merhaba vestel 40fb5050 yazılım indirme izni istiyorum
SMART 55FB7300 55" LED TV Uygun yazılımını arıyorum elinde yazılım bulunan varsa bilgilendirebilir mi ?T tokkk, A asdasdassfgdsg, E efeqwe34, A ali0zkan91 , T ttaylan, konunun 1. mesajını okuyup tekrar yazılım talep edin.
ne yazılımı lazım.? full , kurtarma, güncelleme.?SMART 55FB7300 55" LED TV Uygun yazılımını arıyorum elinde yazılım bulunan varsa bilgilendirebilir mi ?
![]()
![]()
![]()
17mb110s için talep
Tv ilk açıldığında vestel logosu gözüküp kapanıyor yazılımı flash bellekle atacağız kurtarma yazılımı gerektiğini düşünüyorumne yazılımı lazım.? full , kurtarma, güncelleme.?
linkte yüzlerce yazılım var hangisinin senin cihaza uyacağını biliyor musun.?Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık. indiremiyorum başta yazdığım hatayı alıyorum talep oluşturmama ramen
hazırda uygun yazılım yok konuyu takip edin hazır olunca bilgi veririm.Tv ilk açıldığında vestel logosu gözüküp kapanıyor yazılımı flash bellekle atacağız kurtarma yazılımı gerektiğini düşünüyorum
En geç ne zaman bilgi verebilirsinizhazırda uygun yazılım yok konuyu takip edin hazır olunca bilgi veririm.