Linkteki konuyu okup gereken bilgiyi orada paylaşın.Mb120 Vestel yazısında açılıp açılıp kalıyor. Yazılımına ihtiyacım var
Açılıp açılıp Vestel yazısı çıkıp kapanıyorTv markası, modeli, kart bilgisi, seri bilgisi hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Size nasıl yazılım vermemizi bekliyorsunuz.????
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Açılıp açılıp Vestel yazısı çıkıp kapanıyor
Teşekkür ediyorum akşama deneyip buradan bilgilendiririm iyi çalışmalar dilerim.Açılıp açılıp Vestel yazısı çıkıp kapanıyor
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
gönderdim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
youtube açılıyor ama videoya tıkladığımda siyah ekranda kalıyor ve açılmıyor buna uygun bir sürüm atarsanız çok iyi olur
Teşekkürler sorunsuz şekilde cihaz açıldı.Teşekkür ediyorum akşama deneyip buradan bilgilendiririm iyi çalışmalar dilerim.
Verdiğin etiket bilgisi MB110S karta ait.!merhaba , SEG TV kullanıcısıyım. 49SBF700
MB211S anakart var.
BLUTV açılıyor fakat dizileri izleyemiyorum videoları açmıyor.
V.0.69.12.1 VERSİYONU yüklü, acaba en son sürümü bu mudur ? yoksa yeni güncellemesi var mı? şimdiden teşekkürler.
Normalde farklı bir kart vardı ve yetkili servis tarafından anakart değiştirildi ve bu kart takıldı.Verdiğin etiket bilgisi MB110S karta ait.!
MB211 kartı için en güncel sürüme sahipsiniz.Normalde farklı bir kart vardı ve yetkili servis tarafından anakart değiştirildi ve bu kart takıldı.
UI FILE VERSION: V.0.69.12.1 UI NAME: CARBON
ekleme yaptım hocam.