gönderdim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.![]()
youtube açılıyor ama videoya tıkladığımda siyah ekranda kalıyor ve açılmıyor buna uygun bir sürüm atarsanız çok iyi olur
Teşekkürler sorunsuz şekilde cihaz açıldı.Teşekkür ediyorum akşama deneyip buradan bilgilendiririm iyi çalışmalar dilerim.
Verdiğin etiket bilgisi MB110S karta ait.!merhaba , SEG TV kullanıcısıyım. 49SBF700
MB211S anakart var.
BLUTV açılıyor fakat dizileri izleyemiyorum videoları açmıyor.
V.0.69.12.1 VERSİYONU yüklü, acaba en son sürümü bu mudur ? yoksa yeni güncellemesi var mı? şimdiden teşekkürler.
![]()
Normalde farklı bir kart vardı ve yetkili servis tarafından anakart değiştirildi ve bu kart takıldı.Verdiğin etiket bilgisi MB110S karta ait.!
MB211 kartı için en güncel sürüme sahipsiniz.Normalde farklı bir kart vardı ve yetkili servis tarafından anakart değiştirildi ve bu kart takıldı.
UI FILE VERSION: V.0.69.12.1 UI NAME: CARBON
ekleme yaptım hocam.
MB211 kartı için en güncel sürüme sahipsiniz.
Her sürümde versiyon numarası artar V0.69.12.1 en güncel sürümdür.Hocam MB211 Carbon V0.69.2.0 bu sürüm en güncel sürümü değil mi?
teşekküler hocmHer sürümde versiyon numarası artar V0.69.12.1 en güncel sürümdür.
Listeye linkten göz atabilirsiniz.
Anakart model numarası aynıysa sadece panel yazılımıyla sorunsuz şekilde kullanırsınız.Vestel, toshiba ve diğer grupların yazılımları birbirlerine uyumlu mudur? Ya da yeni bir mb180 bir anakart alsam
, ekranı kırılmış ekranları birbirine kullanılabilir mi?