Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
By_Trol teraspy[/USER
[/QUOTE]
[USER=1]Sota üstadım bunun için başka çözüm nedir başka bir yazılım mı vereceksiniz yoksa bu son yazılımmı[/USER]
hayır hocam hiçbir yerden yazılım almadım ben babamı kaybettim şubatta zaten doğru düzgün tv bile izleyemedimMb120 Yazılım size Ekim 2023 Tarihinde verilmiş farklı bir yerden yazılım bulup yüklediniz mi?
Başınız sağ olsun.hayır hocam hiçbir yerden yazılım almadım ben babamı kaybettim şubatta zaten doğru düzgün tv bile izleyemedim
Linkteki konunun ilk mesajını okuyunuz.linkder hataveriyor?????
sağolun hocam aldığım hatayı attım size çocuklar birşey izleyemiyor youtube falan şimdiden teşekkürlerBaşınız sağ olsun.
Servis menüsünün ekran görüntüsü eklerseniz yardımcı oluruz.Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
şeklinde uyarı alıyorum. güncellemeyi indiremiyorum. Konu çok güzel ama dosyalara ulaşamıyorum
güncelleme yazılımı verildi.İyi geceler ,Daha öncede yazmıştım ama arada kaynadı galiba , elindeki vestel televizyonda (Vewd ye girmek istediğimizde ekran kitleniyor ve açılmıyor.
tv ye yeniden açıp kapatınca düzeliyor. yeni versiyon yüklemek istiyorum.cihaz bilgileri aşağıdadır.
konunun 1. mesajını okudunuz mu.?Merhabalar vestel 32pf7050 televizyonunda youtubeye girebilmek için yazılım güncellemesi istiyorum