Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
şeklinde uyarı alıyorum. güncellemeyi indiremiyorum. Konu çok güzel ama dosyalara ulaşamıyorum
Başınız sağ olsun.hayır hocam hiçbir yerden yazılım almadım ben babamı kaybettim şubatta zaten doğru düzgün tv bile izleyemedim
Linkteki konunun ilk mesajını okuyunuz.linkder hataveriyor?????
sağolun hocam aldığım hatayı attım size çocuklar birşey izleyemiyor youtube falan şimdiden teşekkürlerBaşınız sağ olsun.
Servis menüsünün ekran görüntüsü eklerseniz yardımcı oluruz.Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!
şeklinde uyarı alıyorum. güncellemeyi indiremiyorum. Konu çok güzel ama dosyalara ulaşamıyorum
güncelleme yazılımı verildi.İyi geceler ,Daha öncede yazmıştım ama arada kaynadı galiba, elindeki vestel televizyonda (Vewd ye girmek istediğimizde ekran kitleniyor ve açılmıyor.
tv ye yeniden açıp kapatınca düzeliyor. yeni versiyon yüklemek istiyorum.cihaz bilgileri aşağıdadır.
![]()
konunun 1. mesajını okudunuz mu.?Merhabalar vestel 32pf7050 televizyonunda youtubeye girebilmek için yazılım güncellemesi istiyorum
hocam buna yapabileceğimiz birşey varmı size zahmet bir bakarmısınız sanırım araya kaynadı
Tv eski bir ana karta sahip eklediğiniz resme göre en güncel yazılım yüklü ilk kuruluma dönderip tekrar kontrol edin.hocam buna yapabileceğimiz birşey varmı size zahmet bir bakarmısınız sanırım araya kaynadı)
En güncel yazılım yüklü ilk kurulum yapıp tekrar test edin.![]()
Merhaba. Vestel 48FD7300 Tv için bazı kullandığımız smart tv özellikleri kayboldu ve smart tv ye her girdiğimde sözleşme onay kısmı geliyor. Bunun başka bir çözümü var mı veyahut güncelleme yazılımı var ise paylaşırsanız sevinirim.
yaptım hocam sıfırladım yeninden kurulum yaptım aynı mağaza bu şekilde bu titanyum verdiniz bir önceki versyonu denesek hocamTv eski bir ana karta sahip eklediğiniz resme göre en güncel yazılım yüklü ilk kuruluma dönderip tekrar kontrol edin.