Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,347
Hangisi lazım?merhaba vestel mb 100 anakart icin full yazılım alablirmiyim
Hangisi lazım?merhaba vestel mb 100 anakart icin full yazılım alablirmiyim
Televizyonunda en güncel sürüm yüklü.
Hocam birde mesaj yazmışken farklı bir soru hakkında bilgi almak istiyorum bu anakartın aynısı diğer televizyonumda da var ama onun menüsü bu V işaretli qui menü değil standart qui menü (ortadan menü gelen) V işaretli temaya nasıl geçebiliriz?
Televizyonunda en güncel sürüm yüklü.
Diğer tv'nin de servis menüsünü ekleyin.
Eve geçtiğinizde resim ekleyin hatalı yazılım yüklenirse ana kart çalışmaz duruma gelir.
Evde değilim elimde bu resmi var tvnin ancak bundan sonra sürümü güncelledim, v5.35.8.3 sürümüne menüsü hala ortadan
Çok teşekkür ederim. yazılım işe yaradı. hallettim. saygı ve selamlar.SEG 32SCH 5620 MB140 SN:7886899702059 SEG LOGOSU ÇIKIYOR TEKRAR KAPANIYOR EĞER SORUN YAZILIM İSE RİCA ETSEM MAİL ADRESİME..
Admin Notu: Özel bilgilerinizi açık alandan paylaşmayınız.
Mb120 Yazılım size Ekim 2023 Tarihinde verilmiş farklı bir yerden yazılım bulup yüklediniz mi?herkese selamlar sevgiler saygılar ustalarım vermiş olduğunuz son güncellemeden sonra mağaza açmaz oldu bir daha tvi bilgilerini atıyorum sizden ricam yardımcı olursanız çok sevinirim
T tigerking, T tigerking, By_Trol teraspy
kurtarma yazılımı gelmedi nasıl ulaşabilirim usta teşekkürlerkurtarma yazılımı verildi.?
güncel yazılım verildi.
güncel yazılım verildi.
Üstadım yazılımları bildirim olarak gönderiyoruz.kurtarma yazılımı gelmedi nasıl ulaşabilirim usta teşekkürler
aldığınız hata nedir.
hocam şimdi yazılım yüklendi mağaza yine açmadı tv yazılım yüklenip fabrikaya dönülüp yeniden kurulum yapıldı ama yine app açılmıyor
Tv markası, modeli, kart bilgisi, seri bilgisi hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Size nasıl yazılım vermemizi bekliyorsunuz.????TV çöktü yazilima ihtiyacım var