Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

aldığınız hata nedir.

3-no99c754f91cb7dad5.jpg

mağaza hocam burası böyle kalıyor

İyi geceler ,Daha öncede yazmıştım ama arada kaynadı galiba :), elindeki vestel televizyonda (Vewd ye girmek istediğimizde ekran kitleniyor ve açılmıyor.
tv ye yeniden açıp kapatınca düzeliyor. yeni versiyon yüklemek istiyorum.cihaz bilgileri aşağıdadır.

vestel-tv-mb974ea8d97e510819a4.jpg

Mb120 Yazılım size Ekim 2023 Tarihinde verilmiş farklı bir yerden yazılım bulup yüklediniz mi?
hayır hocam hiçbir yerden yazılım almadım ben babamı kaybettim şubatta zaten doğru düzgün tv bile izleyemedim

linkder hataveriyor?????

Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.​

Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!

• Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
  • TV yazılım günceleme talep konusu TIKLA

şeklinde uyarı alıyorum. güncellemeyi indiremiyorum. Konu çok güzel ama dosyalara ulaşamıyorum

linkder hataveriyor?????
Linkteki konunun ilk mesajını okuyunuz.

Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.​

Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!

• Arızalı TV için yazılım talep konusu TIKLA
  • TV yazılım günceleme talep konusu TIKLA

şeklinde uyarı alıyorum. güncellemeyi indiremiyorum. Konu çok güzel ama dosyalara ulaşamıyorum
Servis menüsünün ekran görüntüsü eklerseniz yardımcı oluruz.

İyi geceler ,Daha öncede yazmıştım ama arada kaynadı galiba :), elindeki vestel televizyonda (Vewd ye girmek istediğimizde ekran kitleniyor ve açılmıyor.
tv ye yeniden açıp kapatınca düzeliyor. yeni versiyon yüklemek istiyorum.cihaz bilgileri aşağıdadır.

vestel-tv-mb974ea8d97e510819a4.jpg
güncelleme yazılımı verildi.

Merhabalar vestel 32pf7050 televizyonunda youtubeye girebilmek için yazılım güncellemesi istiyorum

Geri
Üst Alt