Verdiğiniz kurtarma yazılımını tv de yükledim. Bir değişiklik olmadı. Arızayı tekrar açıklıyorum. Tv fişini takınca stby ışığı yanıp sönüyor seg yazisi ekranda çıkıyor tekrar kayboluyor ve ekran kararıyor. Stby ışığı sönüyor ekran karanlık olarak kalıyor içeride led barlar yanıyor. Kumanda ve tv üzerindeki tuş işe yaramıyor. Siyah ekran, ses yok, stby ışığı sönük, kumanda vs çalışmıyor.kurtarma yazılımı verildi.
1. I don't have update software. I use the software from the archive for debugging. Software update is done by the owner of the TV.Merhaba kolay gelsin için yazılım güncellemesi istiyorum.
Attığınız servis menüsüne istinaden sizin tv için güncelleme yazılımı verdim. Tv'niz yazılım öncesinde sorunsuz şekilde çalışıyo
ilginiz için teşekkür ederim öncelikle evet tv çalışıyordu ama sorunu renklenme döngüsü vardı çalışırken ekran da beyaz kırmızı mavi yeşil renklenmesi oluyordu bende güncelleme yapmak istedim...Attığınız servis menüsüne istinaden sizin tv için güncelleme yazılımı verdim. Tv'niz yazılım öncesinde sorunsuz şekilde çalışıyor muydu.?
Arkadaşlar tv'nizde sorun var bunu bize söyleyin kafanıza göre şu yazılım işimi çözer derseniz sonuç bu şekilde tv çökmesiyle sonuçlanır.ilginiz için teşekkür ederim öncelikle evet tv çalışıyordu ama sorunu renklenme döngüsü vardı çalışırken ekran da beyaz kırmızı mavi yeşil renklenmesi oluyordu bende güncelleme yapmak istedim...
full yazılım gönderebilirmisiniz tv düzelecek mi rica etsem
Bu seriye uygun full yazılımım yokVerdiğiniz kurtarma yazılımını tv de yükledim. Bir değişiklik olmadı. Arızayı tekrar açıklıyorum. Tv fişini takınca stby ışığı yanıp sönüyor seg yazisi ekranda çıkıyor tekrar kayboluyor ve ekran kararıyor. Stby ışığı sönüyor ekran karanlık olarak kalıyor içeride led barlar yanıyor. Kumanda ve tv üzerindeki tuş işe yaramıyor. Siyah ekran, ses yok, stby ışığı sönük, kumanda vs çalışmıyor.
Sevgili A alonsogs panel yazılımına niye ihtiyacın olduğunu söylersen yardımcı oluruz. Panel mi değişti, kartı değişti nereden bilelim.Merhabala
32hb5000B
17MB140
PNL: 23391030
VPAZ: 20273159
101094011704700027
SN: 7794015 700027
Panel yazılımına ihtiyacım vardır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar tv'nizde sorun var bunu bize söyleyin kafanıza göre şu yazılım işimi çözer derseniz sonuç bu şekilde tv çökmesiyle sonuçlanır.
TV kartı-paneli orjinalse arkasındaki etiketi buraya yükleyin.
Arkadaşlar tv'nizde sorun var bunu bize söyleyin kafanıza göre şu yazılım işimi çözer derseniz sonuç bu şekilde tv çökmesiyle sonuçlanır.
TV kartı-paneli orjinalse arkasındaki etiketi buraya yükleyin.
Merhaba bana yardinic olursaniz seviniriz toshiba 43v35ke yazilim guncelenmesi gereklidirLinkteki konunun ilk mesajını okuyun orada yazın.
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
https://disk.yandex.com.tr/d/AH5DN38A63ZlIg *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** hocam tsekurler cıhazı actım ama buyazılım aynı sorunu yasarım dıye yukseltme yazılımları ınddırmeye calıstım ama yetkı ıstedı nasıl ındırenılırım sımdıden tskurler kafanızı agrıtım ıcın normal mb140 anakar v1...tavsiyeforumu.com
Yeni verdiğim yazılımı deneyip sonucu bildir.
Bu televizyon Vestel üretimi değil. Bu televizyona uygun yazılım elimizde yok.Merhaba bana toshiba 43v35ke usb yazilim guncelenmesi gerek bana yardimci olursaniz seviniriz
bana usb yazilim guncelenmesi lazimdir bana yardinci olursaniz seviniriz
Merhaba bana yardinic olursaniz seviniriz toshiba 43v35ke yazilim guncelenmesi gereklidir
Çok Teşekkür edrim Sota beygüncelleme yazılımı verildi.