servis menüsünü atar mısın. Menü 4725MB97 0.45.23.22 Sürümünde televizyon ve otomatik güncelleme yapmıyor. Youtube dahil hiçbir uygulama çalışmıyor. Yazılım güncelleme ile bir ddenemek istedim.
sizde servis menüsünü yükleyin.merhaba 4725 ten mb211 t 768mb yazılım , link için yardımcı olabilirmisiniz teşekürler
servis menüsünü buraya yükleyin menü 4725Arkadaşlar merhaba. Gördüm ki eski televizyonum 43fb7500 için bir yazılım güncellemesi ile youtube tekrar kullanılabilir hale gelebiliyormuş. Fakat MB97 kodlu bu yazılımı indirmek istediğimde mevcut olmadığını gördüm. MB97-98 Carbon V0.45.23.64 isimli linkten indirme yapamıyorum. Paylaşabilecek birisi var mı acaba?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.MB97 0.45.23.22 Sürümünde televizyon ve otomatik güncelleme yapmıyor. Youtube dahil hiçbir uygulama çalışmıyor. Yazılım güncelleme ile bir ddenemek istedim.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Arkadaşlar merhaba. Gördüm ki eski televizyonum 43fb7500 için bir yazılım güncellemesi ile youtube tekrar kullanılabilir hale gelebiliyormuş. Fakat MB97 kodlu bu yazılımı indirmek istediğimde mevcut olmadığını gördüm. MB97-98 Carbon V0.45.23.64 isimli linkten indirme yapamıyorum. Paylaşabilecek birisi var mı acaba?
17mb211 anakart ves490undl-2d-n02 panel yazılım ihtiyacım var elinde olan varsa teşekkür edirim
Panel yazılım talep konusunu görmediğini varsayarak bu konuyu açtığını düşünüyorum fakat alakasız 2 konusun altına, altıntı yaptığım mesajı yazmanıza anlam veremiyorum.
Aynı mesajı her yere yazınca ne oluyor sorununuz daha mı hızlı çözülüyor.?
Tabiki hayır.! Spam botu davranmaktan vazgeçin.
Önemli - Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı
Tavsiyeforumu Ailesinden Hepinize Merhaba; Bildiğiniz üzere sosyal dünya üzerinde gerek meslek erbabı, gerekse son kullanıcı olarak herkese eşit mesafede ve herkese AÇIK KAYNAK olarak bilgi ve yazılım desteği sunmak konusunda çaba gösteren bir aileyiz. Bu doğrultuda büyük uğraş sarf edip, uzun...tavsiyeforumu.com
Teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık.Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
Rica ederiz.Teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor dikkatlice okuyun uygulayın sonucu yazın.youtube için yazılım talep ediyorum.
vestel tv smart televizyonum youtube uygulaması açılıyor fakat videoların hiçbiri açılmıyor desteğinizi rica ederim.