Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

O Çevrimdışı

otemelodi

Yeni Üye
12 Şub 2018
8

Ado' Alıntı:
otemelodi' Alıntı:
çok teşekkürler

Mümkünse yükleme sonrası bilgi lütfen :ok:

Yükledim ancak şu an tv açılıyor 10 saniye sonra tekrar kapanıyor. yardım lütfen yanlış programı mı yükledim. doğrusu nedir

IMG_20180212_195638.jpg

IMG_20180212_185011.jpg

IMG_20180208_190724.jpg

IMG_20180212_195631_1.jpg

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

Ado' Alıntı:
mesutank' Alıntı:
 Musteri hizmetleri bunun problem degil özellik oldugunu soyledi.bu vestelden aldigim 3. Tv .en dandik cihazlarda dahi boyle bir özellik gormedim :)) atıyonuz destekli atın bari.
Elinizde bu problem icin yazilim varmidir

Ben de müşteri hizmetleri gibi düşünüyorum, bu bir problem değil aslında, kendilerince bu şekilde düşünüp kodlamış mühendisler ama sahadan her zaman aynı geri dönüşler olmuyor tabi.

Elimde yok, araştırırım.

Tesekkur ederim üstad...

R Çevrimdışı

rommy6719

Yeni Üye
7 Şub 2018
39
Adem abi yine aynı bağlantı problemi ortaya çıktı.İnternete bağlanıyor ancak YouTube ve netflixte video oynatmıyor

Cashflow_52 Çevrimdışı

Cashflow_52 

Yeni Üye
3 Ara 2017
23
@ado adem hocam son yazılımla netflix smarttan kayboldu acaba bende mi yanlışlık var yoksa vestelin bi satış stratejisi fln mıdır yeni tv alsınlar diye. Çünkü yeni sattığı tv lerde var. Bende de vardı ama yazılımı güncelledim gitti mb120 anakart sanırım birşeyi eksik yaptım

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
203

Cashflow_52' Alıntı:
@ado adem hocam son yazılımla netflix smarttan kayboldu acaba bende mi yanlışlık var yoksa vestelin bi satış stratejisi fln mıdır yeni tv alsınlar diye. Çünkü yeni sattığı tv lerde var. Bende de vardı ama yazılımı güncelledim gitti mb120 anakart sanırım birşeyi eksik yaptım

Smart menüye girin market uygulamasına basın 2 numarayı kontrol edin netflix uygulamasıni oradan ekleyebilirsiniz
Eger yoksa modlama ile ekleyebilirsiniz

A Çevrimdışı

aözkaya

Yeni Üye
28 Kas 2017
62

aözkaya' Alıntı:
aözkaya' Alıntı:
Ado üstat şu dikkatimi çekti wireless  display girdigim zaman internet bağlantısı kesiliyor.
 :alala:

Slm Ado üstat Full yazılım yükleme işlemi olmuyor nerde yanlış yapıyorum veya başka şeklı varmı (65ua9650 model )  ok tuşuna basılı tutmama regmen normal açılış yapıyor.

asıl sorunum  bu  wireless  display girdigim zaman internet bağlantısı kesiliyor.

1- FAT 32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım KLASÖRSÜZ olarak yerleştirilir 
2- TV fişi çekilir 
3- Bellek TV ye takılır 
4- Uzaktan kumandanın OK butonuna basılı tutularak TV fişi takılır 
5- STBY ışığı hızlı hızlı yanıp sönmeye başladığında OK butonu bırakılır.

Ado üstat full yazılımı halletim sorun ilk bi kaç denemede sorun yoktu ondan sonra wireless  display girdigim zaman internet bağlantısı kesiliyor.

S Çevrimdışı

sertokus

Yeni Üye
18 Şub 2018
44

mb120 için buradayım. teşekkür ediyorum konuyu açanlara. çekirdek yazılım nasıl yüklenir konusu var mı acaba anlatımlı. 
birde zip dosyasını çıkaracak mıyız. yoksa ana dizine direk mi atacağız.

A Çevrimdışı

aözkaya

Yeni Üye
28 Kas 2017
62

Slm arkadaşlar 
vestel wireless display özelligini açığım zaman  internet bağlantısını  tv kesiyor sizdede böyle bi durum varmı?

A Çevrimdışı

aözkaya

Yeni Üye
28 Kas 2017
62

sertokus' Alıntı:
mb120 için buradayım. teşekkür ediyorum konuyu açanlara. çekirdek yazılım nasıl yüklenir konusu var mı acaba anlatımlı. 
birde zip dosyasını çıkaracak mıyız. yoksa ana dizine direk mi atacağız.

ÇEKİRDEK yazılım yükleme yöntemi: 

1- FAT32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım yerleştirilir 
2- USB tv ye takılır 
3- MENU 1505 kodlanır ve ''Yüklemek istiyormusunuz'' sorusuna EVET cevabı verilir

iki dakika içerisinde TV işlemleri tamamlayarak kendisi açılacaktır. 

Buyur arkadaşım sayfanın en başına göz atarsin olmadi

Geri
Üst Alt