Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

beachan7' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Efendim siz bu işin pirisiniz , nekadar teşekkür etsem azdır size , nasıl bir dertten kurtardınız beni bir bilseniz çok teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için varolun :)

Geçmiş olsun, sizin adınıza çok sevindim. :ok:

Görüşmek üzere

L Çevrimdışı

Lenya_lk

Yeni Üye
19 Şub 2018
5
Lütfen TV'deki yazılımla birlikte yardım Telefunken D40F280N4SV 17MB110

20180218_212535_1_1.jpg

20180219_135117_1.jpg

A Çevrimdışı

aözkaya

Yeni Üye
28 Kas 2017
62

Ado üstat full yazılımı halletim sorun ilk bi kaç denemede sorun yoktu ondan sonra wireless  display girdigim zaman internet bağlantısı kesiliyor.
[/quote]

ado üstat slm. bununla alakalı servis talebinde bulundun ve servis geldi bana söylenen  wireless  display girildigi zaman interneti kesmesi normal bi durum olduğu söylendi wifi interneti kapatıp telefonla eşleşmesi için siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? son yazılımı yükme yapıldı  sizin paylaştığınız aynı yazılım durum bu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Lenya_lk' Alıntı:
Lütfen TV'deki yazılımla birlikte yardım Telefunken D40F280N4SV 17MB110

İhraç ürünler için satın aldığınız yer veya aşağıdaki linkden destek almanız gerekmektedir :ok:

https://www.vestel.com.tr/capcanlidestek

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

aözkaya' Alıntı:
Ado üstat full yazılımı halletim sorun ilk bi kaç denemede sorun yoktu ondan sonra wireless  display girdigim zaman internet bağlantısı kesiliyor.

ado üstat slm. bununla alakalı servis talebinde bulundun ve servis geldi bana söylenen  wireless  display girildigi zaman interneti kesmesi normal bi durum olduğu söylendi wifi interneti kapatıp telefonla eşleşmesi için siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? son yazılımı yükme yapıldı  sizin paylaştığınız aynı yazılım durum bu
[/quote]

Şimdi şöyle bir düşünüyorum, Siz WİDİ ile TV ye bağlandınız, O esnada ekranda Telefonunuzun tam olarak görüyorsunuz ve yansımanın tüm olanaklarını tv de kullanıyorsunuz.

Bu esnada TV nin wifi özelliğinden nasıl bir işlem yapmanız gerekiyor?

Mesela Telefon ile tv ye bağlısınız, Aynı anda wifi ile ne yapılabilir TV de?

A Çevrimdışı

aözkaya

Yeni Üye
28 Kas 2017
62

Ado' Alıntı:
aözkaya' Alıntı:

Şimdi şöyle bir düşünüyorum, Siz WİDİ ile TV ye bağlandınız, O esnada ekranda Telefonunuzun tam olarak görüyorsunuz ve yansımanın tüm olanaklarını tv de kullanıyorsunuz.

Bu esnada TV nin wifi özelliğinden nasıl bir işlem yapmanız gerekiyor?

Mesela Telefon ile tv ye bağlısınız, Aynı anda wifi ile ne yapılabilir TV de?
[/quote]

Ado üst Aslında söyle söylüyum samsung s7 kıllanıyorum tamam bağlanıyor tv Bu sefer telefonun modem bağlantısı kesiliyor mobil veri üzerinden internet kullanmak zorunda kalıorum bende sorunun bundan kaynaklandığını düşündüm

I Çevrimdışı

ilkerxxx

Yeni Üye
20 Şub 2018
28

ilkerxxx' Alıntı:
tv hi level 48hl690 modeli yazılım hangisini kurmalıyım?

[img=1280x720]https://mobile.donanimhaber.com/store/86/84/14/8684144ef45cce6393bc1a2751a3a89f.jpg[/img]
[img=1280x720]https://mobile.donanimhaber.com/store/9d/42/7c/9d427cd218847b69633de4de93a8b7e0.jpg[/img]

Bu televizyona 
Yükledim. Ve televizyon şu anda siyah ekran ve öndeki maviled bazen sanit bazende şönüp yanıyor.
Nasıl düzelir acaba.
Forumdan biri yazmıştı demekki yanlış yada ben yanlışlık yaptım

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

aözkaya' Alıntı:
Ado üst Aslında söyle söylüyum samsung s7 kıllanıyorum tamam bağlanıyor tv Bu sefer telefonun modem bağlantısı kesiliyor mobil veri üzerinden internet kullanmak zorunda kalıorum bende sorunun bundan kaynaklandığını düşündüm

Bir daha düşünüyorum.

Bir adet wifi kaynağımız var yani sizin modem, burada sorun yok.
Bu modeme, telefon, televizyon, laptop her şeyi bağlayabiliriz bunda da bir sorun yok.
Bu modeme TV bağlı iken aynı zamanda haklı olarak telefon ile de bağlanıp mesela telefondan facebooka girip ekrana yansıtmak istiyorum bunda da anormal bir durum yok.
Şimdi TV ile telefonumun arasındaki bağlantı WİDİ ile yani wireles display üzerinden bağlantı kuruyoruz yani tv nin buradaki görevi sizin telefonunuz ile wireles üzerinden bağlantı kurmak, burada da anormal bir durum görünmüyor.

Sanıyorum ki sorun şu aşamada başlıyor. Sizin telefon, televizyon ile bağlantı kurduğnda, kendisi wifi ile olan bağlantısını kesiyor.

Bu tespitim doğru mu?

Eğer doğru ise, ben yanlış değerlendirmiyorsam eğer, sizin telefonunuzun bu uygulamaya geçtiğinde modem ile bağlantısını kesmesinin sebebi tv olmaması lazım. yani teknik olarak tv de sizin telefona hükmedip modem bağlantısını kesmesini sağlayacak bir teknoloji yok diye düşünüyorum.

Bu koşullarda eğer bir kesinti var ise, bunun sebebi TV olmaması lazım. :alala:

Diyelim ki sizin telefon değil de, TV wifi ile bağlantısını kesiyor. Bu koşullarda kesmesinde anormal bir durum bence yok zira ekran yansıtma için kullanılan protokol esnasında zaten kaynak olarak telefonunuz kullanıldığı için, tv niz wifi ile bağlantıyı kesse de kesmese de zaten sanırım bunu fark edebilme olanağınız yok zira ekranda zaten sadece sizin telefonunuz var. Yani kesiyor olması bir kaybınız olacağı anlamı taşımamalı, Kesmiyor olması da zaten size bir avantaj sağlamıyor olmalı.

Yanlış algılamış veya yanlış değerlendirmiş olabilirim.

Benim galaxy S4 de ben mobil veri ve wifi aynı anda kullanabiliyorum doğal olarak, ancak mobil erişim noktasını açtığımda otomatik olarak wifi modunu kapatıyor mesela. Zira aynı anda iki protoko0lü birden yürütemiyor. 

Ben sizin kullanım şeklinizi çok uyguladım hiç sorun da yaşamadım aslında. Yani sizin uygulamanızda sorun yok ancak tv ye bağlandığınız için telefonun wifi bağlantısını kesmesinin sebebinin tv olması olasılığı için bir bağlantı kuramadım ben :alala:

Hatalı olduğum yerler var ise lütfen beni uyarınız :ok:

Geri
Üst Alt