Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Cashflow_52 Çevrimdışı

Cashflow_52 

Yeni Üye
3 Ara 2017
23

Iz_for' Alıntı:
Cashflow_52' Alıntı:
@ado adem hocam son yazılımla netflix smarttan kayboldu acaba bende mi yanlışlık var yoksa vestelin bi satış stratejisi fln mıdır yeni tv alsınlar diye. Çünkü yeni sattığı tv lerde var. Bende de vardı ama yazılımı güncelledim gitti mb120 anakart sanırım birşeyi eksik yaptım

Smart menüye girin market uygulamasına basın 2 numarayı kontrol edin netflix uygulamasıni oradan ekleyebilirsiniz
Eger yoksa modlama ile ekleyebilirsiniz
 Smartta ve markette yok 1.2.3.4.5 hepsine baktım işin ilginci netflixi varken kaldırıyor vestel yani saçmalığın önde gideni. Ben hiç sanmıyorum lg ,samsungun olAn uygulamayı kaldıracağını hele hele netflixi kaldıracağını tv keyfim bi anda çöp e dönüştü sağolsun VESTEL sayesinde

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

aözkaya' Alıntı:
Slm arkadaşlar 
vestel wireless display özelligini açığım zaman  internet bağlantısını  tv kesiyor sizdede böyle bi durum varmı?

Evet int baglantisini kesiyor. Ayrica harici sinema ses sistemi kullanilamiyor ve panel aydinlatmasi berbat led lerin konumu bariz belli oluyor aydinlik goruntulerde.Çok sorunlu .12 yildir aldigim 4. Vestel tv im ama bu sondu...

MB130_Connected_V347110_SVN_254081_Cekirdek_SW yazilim problemli 4k yayinlarda titreme mevcut renk ler problemli...

impossible Çevrimdışı

impossible

Yeni Üye
15 Kas 2017
68
MB120 anakart son yazılımla görüntü resmen dehşet bir hal aldı. Şimdi zevkle tv izliyorum. teşekkürler ado hocam. :flag:  :happy2:  Darısı smart menüye artık.

B Çevrimdışı

beachan7

Yeni Üye
19 Şub 2018
3
merhaba 50FA8200 mb96 v.3.7.5x model bir yükleme yaptım vestelin kendi sitesinden ancak yanlış oldu galiba bundan sebeb tv açılıp vestel yazısında piksellenme olup kapanıyor ve bu olay sürekli tekrar ediyor. Acaba ilk sayfada verilen mb96 yazılımını yüklesem düzelirmi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

beachan7' Alıntı:
merhaba 50FA8200 mb96 v.3.7.5x model bir yükleme yaptım vestelin kendi sitesinden ancak yanlış oldu galiba bundan sebeb tv açılıp vestel yazısında piksellenme olup kapanıyor ve bu olay sürekli tekrar ediyor. Acaba ilk sayfada verilen mb96 yazılımını yüklesem düzelirmi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

TV niz brick durumda şu an. Seri numarasını verirseniz full yazılım ile kurtarmaya çalışalım.

B Çevrimdışı

beachan7

Yeni Üye
19 Şub 2018
3

Ado' Alıntı:
beachan7' Alıntı:

TV niz brick durumda şu an. Seri numarasını verirseniz full yazılım ile kurtarmaya çalışalım.

SN: 7447456 500188 teşekkür ederim alakanıza :)

Geri
Üst Alt