Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Cashflow_52 Çevrimdışı

Cashflow_52 

Yeni Üye
3 Ara 2017
23
Ado hocam benim mb120 anakartlı 48ua9300 e son yazılımı yükledim ama netflix gitti geri getiremezmiyiz acaba netflixi

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

Merhaba
Bu gun 49ud8400 49 inc tv aldim fakat ses sisteminin sesini kont

rol edemiyorum ses tv den ve ses sisteminden ayni anda geliyor tv nin sesini kapatmiyor sorun nedir bilginiz v.armi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

mesutank' Alıntı:
Merhaba

rol edemiyorum ses tv den ve ses sisteminden ayni anda geliyor tv nin sesini kapatmiyor sorun nedir bilginiz v.armi

Yazılım ile düzeliyor o konu.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45

Ado' Alıntı:
mesutank' Alıntı:
Merhaba

Musteri hizmetleri bunun problem degil özellik oldugunu soyledi.bu vestelden aldigim 3. Tv .en dandik cihazlarda dahi boyle bir özellik gormedim :)) atıyonuz destekli atın bari.
Elinizde bu problem icin yazilim varmidir

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

kaya.cihat92' Alıntı:
adem ustam bu mb 120 lerin guncelleme desteği ne kdar daha sürer bu kart eski hi kart mı

Bence en fazla 1 veya 2 yazılım daha gelir destek için. Sonrası MB100 gibi olur diye düşünüyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

mesutank' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Musteri hizmetleri bunun problem degil özellik oldugunu soyledi.bu vestelden aldigim 3. Tv .en dandik cihazlarda dahi boyle bir özellik gormedim :)) atıyonuz destekli atın bari.
Elinizde bu problem icin yazilim varmidir

Ben de müşteri hizmetleri gibi düşünüyorum, bu bir problem değil aslında, kendilerince bu şekilde düşünüp kodlamış mühendisler ama sahadan her zaman aynı geri dönüşler olmuyor tabi.

Elimde yok, araştırırım.

A Çevrimdışı

aözkaya

Yeni Üye
28 Kas 2017
62

aözkaya' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Çok ilginç, ben bu yazılımı daha önce çekmişim sistemden :alala:

Neyse, paylaşıyorum size yazılımı. Yükleme yöntemini biliyorsunuz. Zaten ilk sayfada yükleme şekli yazıyor.

Ürünün orijinal full yazılımı 1.34.14

Yükleme sonrası bilgi lütfen :ok:

Ado üstat şu dikkatimi çekti wireless  display girdigim zaman internet bağlantısı kesiliyor.
 :alala:

Slm Ado üstat Full yazılım yükleme işlemi olmuyor nerde yanlış yapıyorum veya başka şeklı varmı (65ua9650 model )  ok tuşuna basılı tutmama regmen normal açılış yapıyor.

asıl sorunum  bu  wireless  display girdigim zaman internet bağlantısı kesiliyor.

1- FAT 32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım KLASÖRSÜZ olarak yerleştirilir 
2- TV fişi çekilir 
3- Bellek TV ye takılır 
4- Uzaktan kumandanın OK butonuna basılı tutularak TV fişi takılır 
5- STBY ışığı hızlı hızlı yanıp sönmeye başladığında OK butonu bırakılır.

Geri
Üst Alt