en son rufuz kurulduğu için hata vermiş olabilirFlash bellekler zaten 2.0 idi.
Tamamdır çözdüm arkadaşlar. USB sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olması için;
Yok hocam en son bellekle windows kurmuştum o yüzden yapısını değişmiş olabilir düşünüyorum. Uzun süredir flash bellek takmamıştım. Araştırdım rufusla çözümü gördüm bu sürümle beraber haloldu. İlk başta en son sürüm karıştırdı ve sonra eski sürümü aradım olduen son rufuz kurulduğu için hata vermiş olabilir
Hocam herşey tamamdır sürüm yükseldi, haloldu sorunlar. Kontrol ettim sitelere giriyor.core yazılım:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yazılım yükleme anlatım: https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/#post-59621
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMmontajı servis yaptıysa servis fişinde vardır .gerçiartık mesaj olarak gönderiyolar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
full yazılım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Selamlar;
Müsaadenizle düzletmek isterim, Ustamızın kullanıcı adı Fikolojidir
MB100 için 1 inci neslin son yazılımı 1.34.25 di hatırladığım kadarıyla. Daha sonra Opera Brovser hatası nedeniyle 2 inci nesle geçip 2.7.0.0 sürüldü. En son ise belli başlı hata düzeltmeleri ve görüntü iyileştirmeleri içeren 2.15.14 sürümü yayınladık burada.
1.33.11 dışında hangi sürümü kullanıyorsanız kullanın, Ürününüz sağlıklı çalışıyor ve sizi rahatsız eden hiç bir şey yok ise gereksiz yazılım yükseltme risklerine girmemenizi öneririm
Haber bekleyeceğiz. Umarım düzelirÖncelikle kendinize tamamlayıcı katkı bilgi iletmesini hobi olarak yeğlemiş olsanız bile, değerli vaktinizi ayırıp bir ha tamı düzeltip, gerekli bilgilendirmeyi yaptığınız için teşekkürler. Ne eylersin ki yaşlı göz iyi seçemediğini kendi tamamlamalarıyla algılamış.
Benim versiyon V.1.33.11 olduğuna göre 17MB 100_2.7.0.0 tanımlı yazılım sevgili fikoloji'nin belirttiği gibi olmayacak galiba. Sevgili fikoloji'nin verdiği linkten indirdiğim 34-14'ü TV'ye yükledim. Kendi sınırlı ilgi ve beklentilerime göre eskiye nazaran olumlu ya da olumsuz hiç bir fark, hata görmedim. Ara sıra yapılan kendi kendisine resset atma kusurunun giderilip giderilmediği sanırım bir hafta veya 15 günlük bir sürede olasılıkla netlik kazanır. Saygı selem ve memnuniyetimle...
Full yazılım için tv arkasındaki barkod resmi lazımBenim cihazıma ait de full yazılım verebilir misiniz?
Full yazılım için tv arkasındaki barkod resmi lazım
Doğrudur şu anda mobil deyim. teknovest musait olursa o da ekleyecktir.Ekledim üstadım. Sanırım söylediğiniz barkod bu.
full yazılımEkledim üstadım. Sanırım söylediğiniz barkod bu.
Çok teşekkür ederim.Doğrudur şu anda mobil deyim. teknovest musait olursa o da ekleyecktir.
Çok teşekkür ederim.full yazılım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme talimatı
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/#post-59621