anladım teşekkür ederim ilginiz ve uyarılarınız için.Çekirdek güncellemesidir,yeterlidir menü+1505 ile yüklenecek,İlla yükle demiyorum,sorumluluk sana aittir.
anladım teşekkür ederim ilginiz ve uyarılarınız için.Çekirdek güncellemesidir,yeterlidir menü+1505 ile yüklenecek,İlla yükle demiyorum,sorumluluk sana aittir.
Rica ederim sevgili muvery,umarım tv eski haline geri döneranladım teşekkür ederim ilginiz ve uyarılarınız için.
Hımmm,reset atınca yine olmyor mu?
reset atma olmadı yine her iki yoldan da denedim. tek fark eskiden kapanıyordu şimdi normal açılıyor kurulum ekranı gelmiyor.Hımmm,reset atınca yine olmyor mu?
Modlama derken yani profil dosyalarında oynamayı kasdettim,mesela pvr v.s değişikliği gibi. tekrar soruyorum...
tamam iyi geceler Allah rahatlık versinHımmm,reset atınca yine olmyor mu?
Modlama derken yani profil dosyalarında oynamayı kasdettim,mesela pvr v.s değişikliği gibi. tekrar soruyorum...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Belki tam(full) yazılım olsa düzelebilir diye düşünüyorum.Bende kaçtım uykum geldi iyice,kal sağlıcakla.
İnan çıkmış ve foruma bakıp kapatacaktım,cevabını görünce girip yazmak istedim.Profil dosyalarıyla oynama derken tv modlama oluyor,modlama konusunda var bilgi ama benim merak ettiğim ve asıl giriş yapma sebebim,tvnin yanına cep telefonu koyuyormusun sorusunu sormaktı.reset atma olmadı yine her iki yoldan da denedim. tek fark eskiden kapanıyordu şimdi normal açılıyor kurulum ekranı gelmiyor.
açıkçası profil dosyalarında oynamanın ne demek olduğunu bilmiyorum nasıl yapılıyor ki o?
tamam iyi geceler Allah rahatlık versin
çok nadirdir tv nin yanına telefon koymam. modlama yapmadım o konuya yabancıyım.İnan çıkmış ve foruma bakıp kapatacaktım,cevabını görünce girip yazmak istedim.Profil dosyalarıyla oynama derken tv modlama oluyor,modlama konusunda var bilgi ama benim merak ettiğim ve asıl giriş yapma sebebim,tvnin yanına cep telefonu koyuyormusun sorusunu sormaktı.
merhaba
meke azizim gözlerimiz aynı içiniz rahat olsun, Elektronikçi olm nedeniyle 78 li yaşlardan beri chip-entegre-transistör okumaya çalışmaktan, sonrasında bilgisayar bölümüne geçiş yapınca ömrümün büyük kısmını bu monitrölere bakarak geçirmekten ötürü göz kalmadı. Doktor gözlük verdi yıllar önce ama kunamıyorum bir türlü. O nedenle gayet iyi anlıyorum sizi.
33.11 de bilinen hatadır reset sorunu. Sonraki hiçbir sürümde bu sorun bir daha görülmemiştir.
Tabii ki saygıdeğer üstat. Bilgi küpü bu sayfalarda mesaide bulunmak bir keyf. İnan basit bir işlemi yapmakla insan kendisini önemsiyor, saygı değer üstatlar sayesinde. Teşekkür ve saygılarımla...Haber bekleyeceğiz. Umarım düzelir
Tabii ki üstadım. Dönüşü olmayan çalışma tek yanlı iletişime ile dönülmezse dönemsel olan form sistematiğini bozar. Saygım kere saygı ile...Haber bekleyeceğiz. Umarım düzelir
hocam bu yazılım nasıl ındırcez lınk yok begendık yazdık17MB96_3.7.6.s
iyi günler arkadaşlar. benimde yeni oluşan bir sorunum var.
Vestel 43FA8500 tv modelim.
şu anda tv yi hiç bir surette fabrika ayarlarına döndüremiyorum. ilk kurulum yapmak için yeniden başlatıyorum ama tv kapanıyor sonra tekrar açıyorum tv açılıyor ama yaptığım tüm değişiklikleri geri alıyor. ayrıca hem kablolu hem de kablosuz hiçbir surette internete bağlanmıyor. ip yi aldıktan sonra reset atıyor TV. lan kablo bağlı iken tv devamlı reset atıyor. smart özelliğini kullanamıyorum. TKGS yi kapatıp kanalların yerlerini değiştiriyorum bir daha ki açılışta eski haline dönüyor.
yazılım güncelleme ile bu sorunlar çözülür mü? TV nin garantisi bitti.
Hımmm,reset atınca yine olmyor mu?
Belki tam(full) yazılım olsa düzelebilir diye düşünüyorum.Bende kaçtım uykum geldi iyice,kal sağlıcakla.
full yazılım deneyebilirsin. full yazılım linki:öncelikle herkese mrb. vestel smart 32PF7030 led tv kullanıyorum ama elektrik gitti geldi suan tv calısmıyor sadece kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor hic görüntü veya işlev vs. tık yok. sorun ne olabilir veya nasıl çözülebilir. yardımcı olursanız sevinirim. tesekkurler SN- 7052640 300645
full yazılım linki:bu ürüne ait full yazılım mevcut mudur acaba, varsa linki rica edebilir miyim?