Değerli Fikoloji siz bir harikasınız. Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok kaliteli bir kolektif paylaşımınız ve yardımlaşmanız var. Teveccühünüz için eyvallah. Takdir ve teşekürlerimle.mb100 2.15.14 yazılım :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ustalarımız bidenedirDeğerli Fikoloji siz bir harikasınız. Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok kaliteli bir kolektif paylaşımınız ve yardımlaşmanız var. Eyvallah. Takdir ve teşekürlerimle.
Sözcüğün tam anlamıyla gerçekten öyleUstalarımız bidenedir
Hocam sorunu nasıl çözdünüz bende ssiptvde kanalları açıyorum ama ses var görüntü yok çözümü anlatabilirmisinizBen sorunu çözdüm..
ss iptv ve ottplayer 2 ile iptv izliyorum...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben sorunu çözdüm..
ss iptv ve ottplayer 2 ile iptv izliyorum...
Kanal gücellemesi otomatik oluyor...
Abi https://tavsiyeforumu.com/konu/mb130-3-62-33-cekirdek-yazilim.2876/ uymaz mi ?skayalar2, arka kapaktaki seri noyu yazarmısın
ustat mb120 anakartımı modlama yaptım birde iyi bir server bulmanız lazım. Bazı serverlerde ses var görüntü yok bilginize..Hocam sorunu nasıl çözdünüz bende ssiptvde kanalları açıyorum ama ses var görüntü yok çözümü anlatabilirmisiniz
Teşekkürler hocam.ustat mb120 anakartımı modlama yaptım birde iyi bir server bulmanız lazım. Bazı serverlerde ses var görüntü yok bilginize..