seri no verin kontrol sağlıyalımBu tv de youtube sorunu yaşıyorum. Güncelleme ile geçer mi? Geçerse tv anakart modeli mb90 mi? Kendim yüklesem bi sıkıntı olur mu. Yardımlarınız için şimdiden tesekkurler
yazılım versiyonu faz 2 yanlız anakartınız (ho) high config faz3 e yükselebilir seri numaranıza göre full yazılım linki. yükleme riskleri size ait
Yardımınız için çok teşekkür ederim.yazılım versiyonu faz 2 yanlız anakartınız (ho) high config faz3 e yükselebilir seri numaranıza göre full yazılım linki. yükleme riskleri size ait
yazılım yükleme talimatı
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/#post-59621
full yazılım linki
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederimYardımınız için çok teşekkür ederim.
Benim tv de standby ışığı yok
Yüklemeye başladığını nasıl anlayabilirim
Öncelikle kendinize tamamlayıcı katkı bilgi iletmesini hobi olarak yeğlemiş olsanız bile, değerli vaktinizi ayırıp bir ha tamı düzeltip, gerekli bilgilendirmeyi yaptığınız için teşekkürler. Ne eylersin ki yaşlı göz iyi seçemediğini kendi tamamlamalarıyla algılamış.
Benim versiyon V.1.33.11 olduğuna göre 17MB 100_2.7.0.0 tanımlı yazılım sevgili fikoloji'nin belirttiği gibi olmayacak galiba. Sevgili fikoloji'nin verdiği linkten indirdiğim 34-14'ü TV'ye yükledim. Kendi sınırlı ilgi ve beklentilerime göre eskiye nazaran olumlu ya da olumsuz hiç bir fark, hata görmedim. Ara sıra yapılan kendi kendisine resset atma kusurunun giderilip giderilmediği sanırım bir hafta veya 15 günlük bir sürede olasılıkla netlik kazanır. Saygı selem ve memnuniyetimle...
Kısa sürede bir cevap gelecektir mutlaka ama,acaba fabrika ayarlarına nasıl döndürüyorsun tvyi,yani nasıl bir yol izliyorsun sevgili muvery?... şu anda tv yi hiç bir surette fabrika ayarlarına döndüremiyorum. ilk kurulum yapmak için yeniden başlatıyorum ama tv kapanıyor sonra tekrar açıyorum tv açılıyor ama yaptığım tüm değişiklikleri geri alıyor.
ilk olarak Menü+Kurulum+İlk Kurulum seçeneğinden denedim olmadı.Kısa sürede bir cevap gelecektir mutlaka ama,acaba fabrika ayarlarına nasıl döndürüyorsun tvyi,yani nasıl bir yol izliyorsun sevgili muvery?
diagnostic içinde factory reset üzerin ok tuşuna basın cihaz resetlenicek.iyi günler arkadaşlar. benimde yeni oluşan bir sorunum var.
Vestel 43FA8500 tv modelim.
şu anda tv yi hiç bir surette fabrika ayarlarına döndüremiyorum. ilk kurulum yapmak için yeniden başlatıyorum ama tv kapanıyor sonra tekrar açıyorum tv açılıyor ama yaptığım tüm değişiklikleri geri alıyor. ayrıca hem kablolu hem de kablosuz hiçbir surette internete bağlanmıyor. ip yi aldıktan sonra reset atıyor TV. lan kablo bağlı iken tv devamlı reset atıyor. smart özelliğini kullanamıyorum. TKGS yi kapatıp kanalların yerlerini değiştiriyorum bir daha ki açılışta eski haline dönüyor.
yazılım güncelleme ile bu sorunlar çözülür mü? TV nin garantisi bitti.
ilk olarak Menü+Kurulum+İlk Kurulum seçeneğinden denedim olmadı.
İkinci olarak Menü+4725 ten Diagnostic+ Factory reset denedim, ikisinde de aynı sonuç oluyor. tv yeniden başlamak için kapanıyor sonra açılmıyor.
diagnostic içinde factory reset üzerin ok tuşuna basın cihaz resetlenicek.
diagnostic içinde factory reset üzerin ok tuşuna basın cihaz resetlenicek.
3,7,6s core yazılımı var menü 1505 ile yüklenicek sorumluluk size ait
yazılım yükleme talimatı
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/#post-59621
çekirdek yazılım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
M muvery
cihazınızın garantisi bitmiş sorun düzelmezse servisde anakarta işlem yapılması gerekli.
modlama derken menu+4725 seçeneğindeki hiç bir ayarı değiştirmedim.Hımm,her iki yol da doğru,tvde profillerde herhangi bir modlama yaptın mı acaba?
Çekirdek güncellemesidir,yeterlidir menü+1505 ile yüklenecek,İlla yükle demiyorum,sorumluluk sana aittir.vermiş olduğunuz linkte zip dosyasının içinden tek dosya(upgrade_mb90.bin) çıkıyor. bu yeterli mi güncelleme için?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
modlama derken menu+4725 seçeneğindeki hiç bir ayarı değiştirmedim.
Modlama derken yani profil dosyalarında oynamayı kasdettim,mesela pvr v.s değişikliği gibi.modlama derken menu+4725 seçeneğindeki hiç bir ayarı değiştirmedim.