Vestel MB100 PuhuTV-Digiturk Play-Blu TV...

FHD panele 4K kart :)
Demek 2 tür kart var fhd ve uhd :alala taksın bakalım neler olacak.
ben mb211 de denedim birsey olmadi,olmamasi lazim ama deneyen insanlari severim ben..
Ben forumda ilk mb95 denemelerimi yaparken herkes amannn diyordu :)

ben mb211 de denedim birsey olmadi,olmamasi lazim ama deneyen insanlari severim ben..
Ben forumda ilk mb95 denemelerimi yaparken herkes amannn diyordu :)
Biliyorum, ama ben demedim "ammannn" diye :kiskis

Ayrica mb100 tv lerde 4k panel mi var FHD panel mi sorusunada yanit veren olur ise sevinirim.

Yazışmalarınızı yeni gördüm.

mb100.jpg

Deneme imkanm olmadigi icin öncelikle ellerinde sadece ful yazilimi olan arkadaslara bu mesaj altinda istemeleri halinde sadece kisiye özel olarak düzenlemis oldugum profil dosyasini paylasacagim.Konuyu acan arkadasin bahsettigi uygulamalarin cogu su anda aktuel degil ayrica tv niz yazilimsal zarar görebilir olusabilecek sorununu cözebilecek bilginizin olmasi sizin icin iyi olur.

Son düzenleme:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
mb 100 için ihtiyaç duyanlara... 1 nolu mesajdaki dosya puhu netfilix çalışıyor tv göçmüştü forumdaki dosyada uçmuş iyiki yedeklerde varmış..

mb 100 için ihtiyaç duyanlara...
Ne islem yapildi bu profilde ,bilgi paylasirsaniz yüklemeyi düsünecek arkadaslara kolaylik olur.Ayrica baska tv den alinmis profili yüklemek herzaman risklidir notunu da eklemek isterim..

Mb100 deneyelim bakalım

Merhaba mb100 v0.1.34.25 televizyonum. Link kırılmış yardımcı olacak arkadaşlar var mı?

Teşekkürler

Merhaba, benim tv yazılımı v0.1.34.25 idi bn bu siteden core güncelleme ile v2.15.25.0 yaptım. Güncellemeden sonra blue tv geldi, daha sonra bu konu üzerindeki işlemleri gerçekleştirdim sadece netflix geldi. Şu an televizyonumda adam akıllı sadece netflix, blue tv ve youtube var. Exxen, disney plus, gain ve spotify gibi uygulamaları yükleyebilmemin bir yolu var mı?

Son düzenleme:
Teşekkürler

Merhaba, benim tv yazılımı v0.1.34.25 idi bn bu siteden core güncelleme ile v2.15.25.0 yaptım. Güncellemeden sonra blue tv geldi, daha sonra bu konu üzerindeki işlemleri gerçekleştirdim sadece netflix geldi. Şu an televizyonumda adam akıllı sadece netflix, blue tv ve youtube var. Exxen, disney plus, gain ve spotify gibi uygulamaları yükleyebilmemin bir yolu var mı?
Maalesef yok

Geri
Üst Alt