ben mb211 de denedim birsey olmadi,olmamasi lazim ama deneyen insanlari severim ben..FHD panele 4K kart
Demek 2 tür kart var fhd ve uhdtaksın bakalım neler olacak.
Ben forumda ilk mb95 denemelerimi yaparken herkes amannn diyordu

ben mb211 de denedim birsey olmadi,olmamasi lazim ama deneyen insanlari severim ben..FHD panele 4K kart
Demek 2 tür kart var fhd ve uhdtaksın bakalım neler olacak.

Biliyorum, ama ben demedim "ammannn" diyeben mb211 de denedim birsey olmadi,olmamasi lazim ama deneyen insanlari severim ben..
Ben forumda ilk mb95 denemelerimi yaparken herkes amannn diyordu![]()

Ayrica mb100 tv lerde 4k panel mi var FHD panel mi sorusunada yanit veren olur ise sevinirim.
Ne islem yapildi bu profilde ,bilgi paylasirsaniz yüklemeyi düsünecek arkadaslara kolaylik olur.Ayrica baska tv den alinmis profili yüklemek herzaman risklidir notunu da eklemek isterim..mb 100 için ihtiyaç duyanlara...
link derken
Ne için deneyeceksiniz?Mb100 deneyelim bakalım
konu linki güncelledi.Merhaba mb100 v0.1.34.25 televizyonum. Link kırılmış yardımcı olacak arkadaşlar var mı
Maalesef yokTeşekkürler
Merhaba, benim tv yazılımı v0.1.34.25 idi bn bu siteden core güncelleme ile v2.15.25.0 yaptım. Güncellemeden sonra blue tv geldi, daha sonra bu konu üzerindeki işlemleri gerçekleştirdim sadece netflix geldi. Şu an televizyonumda adam akıllı sadece netflix, blue tv ve youtube var. Exxen, disney plus, gain ve spotify gibi uygulamaları yükleyebilmemin bir yolu var mı?