Vestel MB100 PuhuTV-Digiturk Play-Blu TV...

3 Çevrimdışı

35raptor35

Yeni Üye
7 Şub 2022
7
30
Hocam gerçekten çok çok ihtiyacım var exxen olsun blu tv olsun ücreti neyse veririm eskilerden vardı şimdi sadece netflix var ve beni tatmin etmiyor

D Çevrimdışı

Dogallıkla5870

Yeni Üye
21 Mar 2020
32
74
Arkadaşlar Merhaba ,
Vestel MB100 Anakartlı TV'me Puhu TV , Blu TV, Digiturk Play, Filbox , TivibuGO ve daha fazlasını -Bir Profile Dosyasında- etkinleştirebildim.
Not: Mesaj Yazdıktan Sonra Link Görünecektir ! UZUN ARADAN SONRA ANCA GELEBİLDİM LİNK KIRILMIŞ LİNKİ YENİLEDİM ARKADAŞLAR
Kurulum:
  • İndirdiğiniz Dosyayı Rardan çıkarın ve Profile Klasörünü USB Atın Ardından Televizyona Bağlayın.
  • Menu buttona basın ve "4725" tuslara arka arka basın ; Service menu acilacak.
  • "Usb operations" gidin ve ona basın. Bu işlemden sonra TV'nizin Fişini çekip takın.

2018 de yazılan bu alıntıya göre puhu tv. vs. Vestel MB 100 de de çalışıyormuş.! Ama bu süreç yitirilmiş. Daha önce yaptığım araştırmada henüz puhu tv nin Vestel de çalışmadığını öğrenmiştim. Konuya vakıf değilim. Doğru mudur. Doğru ise linkin çalışması yararlanıcılar için faydalı olacaktır.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Arayis01

Yeni Üye
30 Tem 2019
6
40
2018 de yazılan bu alıntıya göre puhu tv. vs. Vestel MB 100 de de çalışıyormuş.! Ama bu süreç yitirilmiş. Daha önce yaptığım araştırmada henüz puhu tv nin Vestel de çalışmadığını öğrenmiştim. Konuya vakıf değilim. Doğru mudur. Doğru ise linkin çalışması yararlanıcılar için faydalı olacaktır.
Link yok

Link yok

Geri
Üst Alt