A
apprentice
Yeni Üye
- 1 Haz 2020
- 5
- 45
Blutv için deneyeceğim.
Maalesef şimdilik yok,aslında karta girildi ama her kullanıcının yapamayacağını düşündüğümüzden(öyle yazayım ki anlaşılsın) konuyu kapattı(k) sevgili hoşbulduk
Merak ettiğimden soruyorum karta girdiğinizi söylediniz şu an hangi aşamadasınız neler yapabildiniz bu kartla ilgili profile dosyalarını alıp modlayıp yükleyebildiniz mi meselaMaalesef şimdilik yok,aslında karta girildi ama her kullanıcının yapamayacağını düşündüğümüzden(öyle yazayım ki anlaşılsın) konuyu kapattı(k) sevgili hoşbulduk
Hayır ,sadece girildi ,herkesin yapamayacağı görülünce işlem devamından vazgeçildi ,çünkü herkesin yapabileceği şey değildi yapılanlar,sonrasında da bir daha da hoşbulduk ile iletişim kuramadım maalesef.Bizim istediğmiz usb ile dosyaları alıp kurcalamaktı ,ama yapılan işlen usb ile girmek değildi,yanlış hatırlamıyorsam forumda işledik bu konuyuMerak ettiğimden soruyorum karta girdiğinizi söylediniz şu an hangi aşamadasınız neler yapabildiniz bu kartla ilgili profile dosyalarını alıp modlayıp yükleyebildiniz mi mesela
Maalesef bende olmadı neden olmamış olabilir?Blutv için deneyeceğim.
Anladım umarım USB ile de alınır profil dosyaları cevabınız için teşekkürlerHayır ,sadece girildi ,herkesin yapamayacağı görülünce işlem devamından vazgeçildi ,çünkü herkesin yapabileceği şey değildi yapılanlar,sonrasında da bir daha da hoşbulduk ile iletişim kuramadım maalesef.Bizim istediğmiz usb ile dosyaları alıp kurcalamaktı ,ama yapılan işlen usb ile girmek değildi,yanlış hatırlamıyorsam forumda işledik bu konuyu