Netflix mevcumudur acabaevet yazılımım 2.7.0 ve sonuç başarılı.Emeği geçen herkese teşekkürler
Netflix mevcumudur acabaevet yazılımım 2.7.0 ve sonuç başarılı.Emeği geçen herkese teşekkürler
Netflix ile ilgili yanıtı açtığınız konuda verdim ve ilgili konu linkini paylaştım;Netflix mevcumudur acaba
TV' ye Menu > Kurulum > İlk Kurulum işlemi yapın. Daha sonra menüyü kontrol edin. USB belleğin boot sektörünü kontrol edin. GPT ise MBR yapın.Arkadaşlar, teşekkürler, fakat ben yapamadım.
TV, Vestel 43UA9400 V.0.1.33.17
Zipten çıkan ProfileNetflix isimli klasörü USB ye attım, Sol yan üst USB portuna taktım, Menü 4725 / USB Operations a tıkladım. Lütfen bekleyiniz... yazıp kayboluyor, fişi çıkartıp tekrar takıyorum ama değişen birşey olmuyor.
Hocam USB MBR imiş, TV ye ilk kurulum yaptım, menüyü kontrol ettim aynı.TV' ye Menu > Kurulum > İlk Kurulum işlemi yapın. Daha sonra menüyü kontrol edin. USB belleğin boot sektörünü kontrol edin. GPT ise MBR yapın.
Öncelikle Menu 1505' i sakın tekrar denemeyin. Core yazılım yükleme yöntemidir. İşler iyice karışmasın. Dosyayı "spi" ya da "pq" klasörlerine atarak sırayla deneyin. USB bellek USB 3.0 destekliyse o yüzden görmüyor olabilir, belleği değiştirerek denemeniz gerekebilir.Hocam USB MBR imiş, TV ye ilk kurulum yaptım, menüyü kontrol ettim aynı.
Yukarıda yazdığım şekilde sorun devam ediyor.
Klasörü iptal edip dosyayı direk USB içinde artık yine olmadı, menü 1505 ile denedim yine olmadı.
Neyin linkini arıyorsunuz?denemek gerekir
link çıksın
selamlar mb100 tv için
MB100 V0.1.34.25
bu yazılımı indiremiyorum
yardımcı olursanız
başka daha yeni veya modlu yazılımda olabilir
tv : Vestel 48ua9300 seri N:7474248 500408
kaynaklar sekmesinden baktım
''Bu yazılımı indirebilmek için aşağıdaki konulardan yazılım indirme talebinde bulunmanız gerekir.!''
yazısı çıktı
yardımcı olursanız