clearidas' Alıntı:
sürekli üfleme ayar yerini en üstte kullanıyordum haliyle yukarı ve ileri doğru üflüyordu klima. şuan en aşağıya aldım en aşağıya üflüyor ve sanırım 1 2 derece daha kazandım bu şekilde. daha fazla ısınıyoruz şuan yukarıya üfleyen ayara göre. şunuda ekliyim normalde bize fatura 100 110 tl filan geliyordu klimayı alalı 6 7 gün oldu ve bugün fatura geldi 105 tl. ölçüt değil ama 7 günde olsa faturamızı çok fazla etkilememiş.
İlk gelen faturaları çok dikkate almıyoruz azizim malum klima yei diye bizler de (halen yeni klima alınca çocuk gibi olurum) ''şunuda deneyelim bunu da yapalım'' modunda olduğumuz için gerçek tüketim alışkanlığımızı ilk faturada göremiyoruz.
İşte sizin bundan sonraki faturanız, hem GERÇEK faturanız hem de GERÇEK kullanım koşullarınızın sonucu olur.
:
Şu kadarını söyleyeyim ki yazın çok rahatsız etmiyordu lakin, kış koşullarında on/off klimanın sürekli dur kalk yapması inanılmaz rahatsız edici. Bütün kış kullanırmıyım (ki testlerimin sağlıklı sonucu için bunu yapmam gerekiyor) bilmiyorum, muhtemelen kışın yarısında ben erkenden yatak odasına kaçar orada izlerim tv vs :kıskıs:
Ben hava kapatsın diye bekliyorum, Güneşsiz günler ve tam kış koşulları başlasın 24 saat testi yapacağım yine on/off klimada.
: