Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Cvp: Vestel Klima Deneyimleri
Memnuniyetinize sevindim. açıkçası 26 derece her ne kadar konfor koşulları dahilinde olsa da, bu mevsim koşullarında ve hele ki dünya sağlık örgütünün 21 derece uyarısıyla kıyaslarsak biraz yüksek. Yalnız klimalaı oortamlarda ayak üşümesi kaçınılmaz oluyor bu nedenle rakamlara takılı kalmayıp nasıl rahat ediyorsanız o şekilde kullanın lütfen. :
clearidas' Alıntı:Ado' Alıntı:Azizim varmı sıkıntılı bir durum? Seni online görünce sorayım dedim :
şuanlık bir sorunumuz yok herşey güzel. 26 ya alınca baya sıcak oluyor 25 de normal 24 de ayakllarım üşüyor 1 2 derecenin bu kadar fazla fark edebileceğini bilmiyordum . genelde 25 26 da kullanıyoruz bilmiyorum ideal midir ama sobaya alıştık sanırım onunda etkisi var. ama ısıtması çok iyi 26 derecedeyken biri odaya girince oov burası ne kadar sıcak tepkisi direk geliyor. ve turbo moda almaya gerek kalmadan odayı çok çabuk ısıtıyor daha dışardaki ünitenin sesinide duyamadık camı açıp bakınca ancak sesi çıkıyor o konuda da çok memnunuz. klimada gayet sessiz çalışıyor .
Memnuniyetinize sevindim. açıkçası 26 derece her ne kadar konfor koşulları dahilinde olsa da, bu mevsim koşullarında ve hele ki dünya sağlık örgütünün 21 derece uyarısıyla kıyaslarsak biraz yüksek. Yalnız klimalaı oortamlarda ayak üşümesi kaçınılmaz oluyor bu nedenle rakamlara takılı kalmayıp nasıl rahat ediyorsanız o şekilde kullanın lütfen. :