Hakande9
Aktif Üye
- 28 Eyl 2020
- 218
- 32
Çeşme suyuyla tazyikli yikiyacagim yarın umarım faydası olurhayvanın nefes alacak yeri kalmamış acil temizlik istiyor.
Çeşme suyuyla tazyikli yikiyacagim yarın umarım faydası olurhayvanın nefes alacak yeri kalmamış acil temizlik istiyor.
hortumu eğim olarak yukarıdan aşağıya doğru tut. kart grubu en üstte olduğu için alttan yukarı doğru su verilmez.Çeşme suyuyla tazyikli yikiyacagim yarın umarım faydası olur
Klimayı ne kadar zaman sonra calisrayim elektriği kesmem şart sanırımhortumu eğim olarak yukarıdan aşağıya doğru tut. kart grubu en üstte olduğu için alttan yukarı doğru su verilmez.
Kapakları sökmeden pervanenin ordan yakasam olurmu arkadaki alan duvara yakın olduğu için arkasından su tutmam zor gibiKlima kart bölümüne su gelmedikten sonra süre şartı yok.ben çoğunlukla;çalışırken klima,dış üniteyi yıkıyorum .garanti olsun diye bı 5 -10 dk sonra çalıştırın.
Hiçbir yeri açmadan fanın ordan ve arkasından su tuttum kirler kapkara aktı ama sanki daha az serinlemeye başladı anlayamadım bozduk mu nolduKlima kart bölümüne su gelmedikten sonra süre şartı yok.ben çoğunlukla;çalışırken klima,dış üniteyi yıkıyorum .garanti olsun diye bı 5 -10 dk sonra çalıştırın.
Birde ek bilgi olarak dış üniteye su tutup 5 dakika sonra çalıştırdım bağlantı noktası önce buzlanma yaptı daha sonrasında bu eridi normale döndühortumu eğim olarak yukarıdan aşağıya doğru tut. kart grubu en üstte olduğu için alttan yukarı doğru su verilmez.
kapakları sökme, cihazın sigortasını kapat üstten aşağıya doğru ön,yan,arkadan yıka bir kaç dakika sonra klimayı devreye alabilirsin.Kapakları sökmeden pervanenin ordan yakasam olurmu arkadaki alan duvara yakın olduğu için arkasından su tutmam zor gibi
Öyle yaptım gayet güzel aktı kirler ve fan tam kapasite çalışıyor artık fakat klimayı açınca dıştaki borusu vana kısmı buzlanma yaptı biraz çalışınca buzu eridi sorun olduğunu mu gösterir bu soğutma pek değişmedi gibi dekapakları sökme, cihazın sigortasını kapat üstten aşağıya doğru ön,yan,arkadan yıka bir kaç dakika sonra klimayı devreye alabilirsin.
Aynı şekilde iç ünitede yıkanmalı o zaman soğutmasının değiştiğini daha rahat görebilirsin. Ara ara kontrol et karlanma devam ediyorsa gaz miktarında azalma vardır.Öyle yaptım gayet güzel aktı kirler ve fan tam kapasite çalışıyor artık fakat klimayı açınca dıştaki borusu vana kısmı buzlanma yaptı biraz çalışınca buzu eridi sorun olduğunu mu gösterir bu soğutma pek değişmedi gibi de
Yarında iç uniteyi kendim temizlemeyi düşünüyorum karlanma bir daha olmadı gibi suanlik sorun yok ama fan tam kapasite çalışmaya başladı sanırım öneriler için hepinize teşekkürler faydasını gördümAynı şekilde iç ünitede yıkanmalı o zaman soğutmasının değiştiğini daha rahat görebilirsin. Ara ara kontrol et karlanma devam ediyorsa gaz miktarında azalma vardır.
ic unitedeki anakartı mutlaka izole etYarında iç uniteyi kendim temizlemeyi düşünüyorum karlanma bir daha olmadı gibi suanlik sorun yok ama fan tam kapasite çalışmaya başladı sanırım öneriler için hepinize teşekkürler faydasını gördüm
Teşekkürler tavsiyelerine dikkat edeceğimic unitedeki anakartı mutlaka izole et
iç ünite fanına tazyikli suyu tuttuğunda serbest dönüş yapmasına izin verme. Bir elinlede fanı tut elinle az az dönüşüne izin vererek fanı temizle.
Asperox ile temizlemeyi düşünüyorum herhangi bir zararı olmaz sanırımic unitedeki anakartı mutlaka izole et
iç ünite fanına tazyikli suyu tuttuğunda serbest dönüş yapmasına izin verme. Bir elinlede fanı tut elinle az az dönüşüne izin vererek fanı temizle.
Bunun için özel kimyasallar var fakat erişimde sorun yaşarsan asperox olur iyice durulamayı ihtimal etme.Teşekkürler tavsiyelerine dikkat edeceğim
Asperox ile temizlemeyi düşünüyorum herhangi bir zararı olmaz sanırım
Temizliğini yaptım dün dış uniteyi suyla yıkayınca bugün temizlemeden önce ic panel buz tuttu . Galiba dışarıdaki motor gücü artınca içeriyi sıkıştırdı. Sonrasında asperox ile temizledim yıkamazsını yaptım fanın rengi turkuazmiş ben siyah sanıyordum öyle kirler aktı ki anlatamamBunun için özel kimyasallar var fakat erişimde sorun yaşarsan asperox olur iyice durulamayı ihtimal etme.
temizlik sonrası ilk kullanımda içeride kimse olmasın ne kadarda durulasanda mikro partiküller ilk çalıştırmada içeri saçılır.