Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

soft pix pixellence diye geciyor diye bilgi paylasilmisti, videolu modlama anlatimi var hi level icin. evet web app ile 3 link oldu

Hı level için modlama yaparak açıyordum bu yazılım da direk açık geldi menu de çıkmıyor ama Profile dosyasın da pixellence pro yazıyor

Tivibu linkleri deniyorum birazdan

4. posta1.tivibu.com.tr

biz mb130s li toshiba ile kaldık mı afedersin sap gibin? adamlar neler yapıyor yavu? :ara

Ses ayarlarında gelişmiş ayarlarda DTS DRC diye bir özellik daha geldi default kapalı çıkıyor

Risk almadan birsey yapilmiyor..Eger sizin anakarta sahip istediginiz özellikteki bir tv nin full yazilimini bulup yüklemeyi denerseniz sonuc istediginiz gibi olabilir

aksam bende deneyeyim bu yazilimi :)

@fikoloji attığı dosya 50u9500 full yazılımı sanırım

Risk almadan birsey yapilmiyor..Eger sizin anakarta sahip istediginiz özellikteki bir tv nin full yazilimini bulup yüklemeyi denerseniz sonuc istediginiz gibi olabilir

aksam bende deneyeyim bu yazilimi :)
hocam benim vestel ile ilgili bütün bilgilerim, bu forumla tanışmam sayesinde oldu. forumdaki usta arkadaşlar yol gösterecek ki, ben hangi yazılımı deneyeceğimi bileyim. tamam , sorumluluk bana ait . ama şöyle ramcho kardeşin yazdığı gibi üst seviye 17mb130s li, lg ips panelli bir tvnin full yazılımını bana kim atar?

memc barındıran, pixelence pro içeren falan.

Geri
Üst Alt