Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
öyle olmuyor işte. hareketli görüntü sıkıntısı beni iyice gerdi. her şeyi off yaptım. inan smr'yi kapatma imkanı olsa kapatıp deneyeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

televizyon sevdası uğruna deli çıkacağım sanırım. şu korona bitsin, akıl hastanesi'nde güzel bir yer bakayım. :deli1

benim tv de o kadar çok takıntı yapacak bir durum kalmadı yada alıştık artık vestel bu mb230 la yürümeye devam ederse daha çok şey yaparız gibi geliyor

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Valla iyi olur Panel yazılımı güncelleme var mı belkide bende ki vision sıkıntısının sebebi bu olabilir herşeyi yapıyor netflix de yamuluyor
Lg den kastım panel yazılımı değil mb230 55 inç LG panelli smr hızı yüksek bir full yazılım bulmak
Panel yazılımı istiyorsan yine kontrol sağlarız

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Lg den kastım panel yazılımı değil mb230 55 inç LG panelli smr hızı yüksek bir full yazılım bulmak
Panel yazılımı istiyorsan yine kontrol sağlarız

İkiside olur ikisi de varsa daha iyi olur seni de yoruyoruz hakkını helal et

Umarım bu yaptıklarımızın herkeze bir faydası dokunur

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
İkiside olur ikisi de varsa daha iyi olur seni de yoruyoruz hakkını helal et

Umarım bu yaptıklarımızın herkeze bir faydası dokunur
? Pek vaktim yok oturup bunlarla pek vakit ayiramiyorum. Helal olsun.
Peki bu işlemle nelerin olmasını istiyorsun ? Dobly vison mu açmak? Yoksa bu görüntüdeki karıncalanma gibi durumu mu ortadan kaldırmak?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
? Pek vaktim yok oturup bunlarla pek vakit ayiramiyorum. Helal olsun.
Peki bu işlemle nelerin olmasını istiyorsun ? Dobly vison mu açmak? Yoksa bu görüntüdeki karıncalanma gibi durumu mu ortadan kaldırmak?

İlk etapda dolby vision u tam olarak düzeltmek şu anda açık netflix de logo çıkıyor ama görüntü panele tam oturmuyor ve renkler karmakarışık hepsi bozuk
Tuhaf olan ise netten indirdiğim dolby vision videolarını 60 fps de dahil olmak üzere atlama vs olmadan mükemmel renklerle izleyebiliyoruz gerçekten görüntüdeğişiyor
dolby vision u profile dan false yapınca açtığım dosyaları da açmıyor

Burada paylaştığın son full yazılım la görüntü hızında iyileşme oldu orası kesin

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Biranda dual view oldu otomatik :)
20200408_1919461.jpg

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Size bir sorum olacak öncelikle çalışmalarınızda çok başarılı olmuşsunuz tebrik ediyorum. 49UHL650 HI-LEVEL tv ye tivibu uygulaması yapabilirmiyiz. Saygılarımla. (ekran 130s)

Yorumunuz için teşekkür ederim

Tv lerimiz birbirinden farklı panel ve anakart olarak

Forumda ki üstadlar size yardımcı olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uygulamayi bulduk ama linkini bulamadik,profildende ayar yok gibi görünüyor simdilik..Su anda full yazilimla smart menüsüne gelenler kullanabilir sadece.

Evde bir firewall olsa bağlantı kurduğu adresleri log tutarak alabiliriz maalesef benim modemimde firewall özelliği de yok

Geri
Üst Alt