teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Hemen bakıyorumBen bir tane bulabildim abi onuda paylaşmıştım oda bilinmeyen olarak çıkıyor
Hemen bakıyorumBen bir tane bulabildim abi onuda paylaşmıştım oda bilinmeyen olarak çıkıyor
Tek giriş görünüyor ,evet.
Ama diğer girişlerin ne olduğunu bulmak lazım ,birde tam ismi nedir acaba ekliyeceğim uygulama içine
editleme isi hexeditor le mi yapiliyor,evetse hangi dosya kullaniliyor.Güncelledim
Hayır ,ben yazı editörüyle yapıyorum ,çok basit aslında ini dosyasıyla yapılıyoreditleme isi hexeditor le mi yapiliyor,evetse hangi dosya kullaniliyor.
bana istediğin modeli söylesene ben ona göre bakayım, çok zamanımı alacakİlk etapda dolby vision u tam olarak düzeltmek şu anda açık netflix de logo çıkıyor ama görüntü panele tam oturmuyor ve renkler karmakarışık hepsi bozuk
Tuhaf olan ise netten indirdiğim dolby vision videolarını 60 fps de dahil olmak üzere atlama vs olmadan mükemmel renklerle izleyebiliyoruz gerçekten görüntüdeğişiyor
dolby vision u profile dan false yapınca açtığım dosyaları da açmıyor
Burada paylaştığın son full yazılım la görüntü hızında iyileşme oldu orası kesin
bana istediğin modeli söylesene ben ona göre bakayım, çok zamanımı alacak
örnek; panel bilgi hattında ana kartına ve paneline bakarsın ona göre yardımcı olayım
bana istediğin modeli söylesene ben ona göre bakayım, çok zamanımı alacak
örnek; panel bilgi hattında ana kartına ve paneline bakarsın ona göre yardımcı olayım
JVC LT-55VU6905T
UHD DLED TV
lg panel
17MB230
Bunun Full yazılımla başlayabiliriz
jvc degilse tv , kesin calismiyor.kumanda çalışmama
Sanırım bunu deneyebiliriz vestel sitesinde dolby vision gözüküyor bu tv de
Sanırım bunu deneyebiliriz vestel sitesinde dolby vision gözüküyor bu tv de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
başka modellere de bakmaya devam ediyorum
JVC LT-55VU6905T
UHD DLED TV