Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
2020-04-04_02-51-2130f8b12c80ccc6b1.png

Sanırım bunu deneyebiliriz vestel sitesinde dolby vision gözüküyor bu tv de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

başka modellere de bakmaya devam ediyorum

Bu model de karışık üretim yapılmış sanırım benim paylaştığım resimde ki lg ıps ve mb230
55u9500 dün vermedim mi ?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
55u9500 dün vermedim mi ?

50u modeliydi sanırım tv de panel 50" gözüküyor aslında jvd daha iyi gibi ama kumanda giderse geri dönemem sanırım

ğer tv nin altındaki joystick button ile dönülüyor ise deneyebilirim

JVC için olan yazılımı atayım mi F fikoloji kumanda sıkıntı çıkarır mı kumanda çalışır ise geri dönmem problem olmaz sanırım

Son düzenleme:
ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Kumanda calismiyor dogal olarak,tvdeki tuslarda calismiyor deneme istersen

** tivibu cikmiyor bu yazilimda ..

20200409_1413201.jpg

Netflix açıp vision icon lu filmlerde görüntü kontrolü yapabilirmisiniz

Kumanda calismiyor dogal olarak,tvdeki tuslarda calismiyor deneme istersen

** tivibu cikmiyor bu yazilimda ..

20200409_1413201.jpg

Ben regal için olanı atabilirse onu deneyeyim o zaman

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
netflix üyeligim yok
alexa standart geliyor bu yazilimda
hdr demo degil
vestelin kaba kumandasindan kurtuldum :)
görüntü daha dogal vestele göre daha cok begendim ,daha profillere bakmadim.

20200409_1422281.jpg
20200409_1423041.jpg

Ahaha bana JVC kumandası aratacak iyimi kıskandım hele orda dolby vision bildirim diyor ki :)

Panel hızı 1800 e çıktı mı acaba hareketli sahnelerde durum nasıl memc açıkken gölge yapıyor mu

Jvc kumanda kodu nedir telefonumda ir var evrensel kumanda ile çalıştırabilirim belki

Son düzenleme:
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Jvc kumanda kodu nedir telefonumda ir var evrensel kumanda ile çalıştırabilirim belki
telefondan baglanmak icin wifi ayarini yapmak gerek tv de..ir sensor tv de var mi bilmiyorum.kod rm-c3331 memc acik bende kablo yayin var gölge sorunum hic olmadi bende simdiye kadar. panel hizini nasil test edebiliyoruz..?
pixellence de standart var vestel pixellence olarak, digerinde demo idi

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
gercekrambo rambo3434 yukardaki örnektede görüldügü gibi yazilimla iyi sonuc almak mümkün,bazilari aksini iddia etsede..Ben vestelden memnun degildim , jvc daha iyi görüntü verdi .. :)

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
gercekrambo rambo3434 yukardaki örnektede görüldügü gibi yazilimla iyi sonuc almak mümkün,bazilari aksini iddia etsede..Ben vestelden memnun degildim , jvc daha iyi görüntü verdi .. :)
yine depreşiyor güzel motion beklentim. :kas deli çıkmazsam iyi..:bye

vestel'e de yazmıştım. bana menü tuşuna basınca gölge yapıyor mu demişler. ben kendimi ifade edememiş olabilir miyim? sabit görüntü şahane, özellikle yakın plan olmak üzere hareketli görüntüde flulaşma, gölgelenme var yazmıştım. daha nasıl yazılır ki?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41

İndirip deniyorum hemen :ok

Bu arada kurcalamaya devam ediyorum

Bekleme modu resmi için usb bellek içinde mnt/hd0a/standby_picture diye bir klasör arıyor o klasörü oluşturuyorum ama loglarda flash bellek media diye çıkıyor yani mount parametresinde sıkıntı var

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
JVC için yüklediğim sanal kumandaların coğunda ir remote üzerinden komut alıyor tv denesem mi :hmm
Dün senin yükledigin yazilimi ben yükledigimde panel sorunu cikmisti ,bunda cikmadi..panel yazilimi icin ihtiyac olan dosyalar indirdigimiz dosyada yok,görüntü düzelmiyor panel dosyalari ile....Sadece kumanda degil panel problemide cikabilir..ok tusu eski yazilimi yüklemeyi denemek zorunda kalirsan calisir mi bilemedim..

Geri
Üst Alt