Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Dün senin yükledigin yazilimi ben yükledigimde panel sorunu cikmisti ,bunda cikmadi..panel yazilimi icin ihtiyac olan dosyalar indirdigimiz dosyada yok,görüntü düzelmiyor panel dosyalari ile....Sadece kumanda degil panel problemide cikabilir..ok tusu eski yazilimi yüklemeyi denemek zorunda kalirsan calisir mi bilemedim..

Regal bi deneyeyim de olmadı gözü karartıp ona bakacam ofisler kapalı kaldık evde bunla uğraşıyorum iyi vakit geçiyor :) hanım da dırdır etmese şahane olacak :haha1 :haha1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1586441109334-1711320541.jpg

Regal projemiz haşat oldu sıradaki gelsin ?

Regal yazılım da tivibu go mevcut dolby vision ve dolby atmos yok gözüküyor

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
s
Regal bi deneyeyim de olmadı gözü karartıp ona bakacam ofisler kapalı kaldık evde bunla uğraşıyorum iyi vakit geçiyor :) hanım da dırdır etmese şahane olacak :haha1 :haha1

sen yazılım isterken modelden özelliklerine bakmıyor musun :) normalde var ama bu yazılımda mı yok ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

ayrıca sana senin orjinal panel yazılımınıda vermem lazım, bu gibi durumlarla görüntüyü düzeltebilirsin

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Düzeltme yapıyorum bu haliyle netflix te vision video açıyor ama renkler mevcuttaki gibi bozuk çıkıyor

sen yazılım isterken modelden özelliklerine bakmıyor musun :) normalde var ama bu yazılımda mı yok ?

Baktığım modeller panel konusundan alıyorum sonra vestelin sayfasından özelliklerine bakıyorum panel konusunda bu tv lg ips panel mb230 yazıyordu
Regal sitesinde vision yazıyordu video açtı ama renkler yine bozuk çıktı

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
ramchomania ramchomania, Değerli araştırmacı. Birde 49UHL650 17m130s için çalışmalar yaparmısınız mesela piexlense bende demo olarak görünüyor birde tivibu smart yok bende tivibu uydu alıcısı ile tv izliyorum. Tivibu uydu alıcısını kullanmadan dogrudan tv kumandası ile tivibu uydu izlemem şansım varmı acaba . Saygılarımı sunuyorum.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Dışarı çıkmak zorunda kaldım birazdan vestele dönüp panel dosyasını da atıyorum

ramchomania ramchomania, Değerli araştırmacı. Birde 49UHL650 17m130s için çalışmalar yaparmısınız mesela piexlense bende demo olarak görünüyor birde tivibu smart yok bende tivibu uydu alıcısı ile tv izliyorum. Tivibu uydu alıcısını kullanmadan dogrudan tv kumandası ile tivibu uydu izlemem şansım varmı acaba . Saygılarımı sunuyorum.

Merhaba

Sizde ki tv den olsa denerdim ama maalesef bende yok bu konularda kesin birşey de diyemem bende yeni başladım tv modlamaya kendi tv lerimizi kobay yapıp deneyerek buluyoruz buraya da bilgi olarak yazıyoruz sürekli takip ederseniz sizler için de faydalı şeyler çıkacaktır

Forum içinde mb130 için yazılım ve modlama konuları var ordan başlayabilirsiniz konuları takip etmeye

Saygılarımla

ramchomania ramchomania

Bu dosyaları attım panel svn yükseldi ama görüntü düzelmedi regal yazılım da

Son düzenleme:
ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Vestel yazılım atıp üstüne panel dosyası atınca da görüntü regal deki gibi oldu

JVC yüklersem başıma taş yağar herhalde

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
hosbulduk hosbulduk attığın panel dosylarının hepsini atınca görüntü bozuluyor

Sadece PQF.bin dosyasını atınca düzeliyor ama netflix yine sonuç vermedi

daha da seçenek kalmadı muhtemelen bendeki panel dolby vision desteklemiyor :uzgun aklınıza başka bir şey geliyorsa yazın deneyeyim

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
hosbulduk hosbulduk attığın panel dosylarının hepsini atınca görüntü bozuluyor

Sadece PQF.bin dosyasını atınca düzeliyor ama netflix yine sonuç vermedi

daha da seçenek kalmadı muhtemelen bendeki panel dolby vision desteklemiyor :uzgun aklınıza başka bir şey geliyorsa yazın deneyeyim
Yarın bı senin panel bilgisi gelmiş mi bakalım

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Vestel yazılım atıp üstüne panel dosyası atınca da görüntü regal deki gibi oldu

JVC yüklersem başıma taş yağar herhalde
Sen bana bir de aradığın özellikli seri numaralarını dm ile ulaştır, özellikle senin ki panda panelse başkasına dediğim panda panelli ; dobly vs özelliği olan la panellere bakalım?
Dm isteme sebebim bir başkasının seri numarasını paylaşmak sakıncalı olabilir ?

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Sen bana bir de aradığın özellikli seri numaralarını dm ile ulaştır, özellikle senin ki panda panelse başkasına dediğim panda panelli ; dobly vs özelliği olan la panellere bakalım?
Dm isteme sebebim bir başkasının seri numarasını paylaşmak sakıncalı olabilir ?

Baştan beri lg ips diye hareket ediyoruz sen dedin :) yarın bakarız o zaman

Geri
Üst Alt