EvetF fikoloji attığı dosya 50u9500 full yazılımı sanırım
EvetF fikoloji attığı dosya 50u9500 full yazılımı sanırım
ben telefunken icin forumdan kendim bulup vestel yukledim, netten ve forumdan incelemeniz lazim.yazılımını bana kim atar?
Evet bende bunu belirttim, smr de değişecek mi diye.Sanırım tivibu bu satırla alakalı SERTIFIKALAR DSMART-TIVIBU-TKGS
TM_LOGO SMR TM_LOGO_HZ 1000 bizim 800 hz 1000 e çıkmış olabilir mi
PIXELLENCE PIXELLENCE PRO
SOUND DTS TruSurround+DTS HD
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ve
Vestel 58U9500
bunları buldum mesela. ama kumanda işi ne olur bilmiyorum.
Evet bende bunu belirttim, smr de değişecek mi diye.
Ya siz EXcomZkko niye partiye çağırmadınız ?
?Dosyayı @
Valla etiketlemeyi unuttum ama görüntüde iyileşme var orası kesin
Bize şöyle bi 1800 2000 mhz falan full + full çakılı bi yazılım bulabilirmisin mb230 için ben tv yi bozana kadar rahat etmeyeceğim
Senin televizyonun neydi ?Dosyayı @
Bize şöyle bi 1800 2000 mhz falan full + full çakılı bi yazılım bulabilirmisin mb230 için ben tv yi bozana kadar rahat etmeyeceğim
Senin televizyonun neydi ?
Panel bilgisi ekran vs neydi
1800 mhz e güvenme boşuna. bendeki 1800.Dosyayı @
Doğru mesajın vardi simdi hatırladım tamam LG panel. Yarın bı kontrol sağlayalımHi-Level 55UHL950 Panel LG IPS demiştin ama tam panel bilgisi yoktu Cell bilgisi yok demiştin anakart MB230
1800 mhz e güvenme boşuna. bendeki 1800.
Doğru mesajın vardi simdi hatırladım tamam LG panel. Yarın bı kontrol sağlayalım
öyle olmuyor işte. hareketli görüntü sıkıntısı beni iyice gerdi. her şeyi off yaptım. inan smr'yi kapatma imkanı olsa kapatıp deneyeceğim.Iyiymiş o senin tv nin yanında bizim tv de suzuki maruti motoru var sayılır 800 mhz