Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
anlamam ki nasıl yapacağız bunu ?

İki türlü yapabiliriz bu dosyaların olduğu mb230 bulup içinden alacaz yada vestel den isteyeceğiz vestel bu dosyaları direk göndermez muhtemelen bi servisin falan istemesi lazım denemek için

Diğer olasılık da fabrika çıkış vision olan bi mb230 un direk Full yazılımı atacağız tv ye tabi ondan sonra tv ex olurmu onu bilemiyorum

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Ben telefunkene ful yazilim bulamadigim icin vestel attim,mb1xx lerden sonraki kartlara toshiba ve jvc haric birbirlerinin yazilimini atilabilecegini düsünüyorum/attigim kartlar var, ama kimseyide atmasi icin cesaretlendirmem risk almak isteyen dener.. :)

Full yazılım deneyebilirim ama yazılımın vision atmos vs hepsini fabrika çıkış detekleyen bir tv yazılımı olması lazım tekrar modlama yaptığımız da yine aynı dosyaları flash bellekte aramaması için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dolby vision ile ilgili modlamayı kaldırınca interntten indirdiğim vision dosyaları tv açmıyor desteklenmeyen format diyor vision aktif edince aynı dosyları açıyor kaldık sıkıntıya :)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
İki türlü yapabiliriz bu dosyaların olduğu mb230 bulup içinden alacaz yada vestel den isteyeceğiz vestel bu dosyaları direk göndermez muhtemelen bi servisin falan istemesi lazım denemek için

Diğer olasılık da fabrika çıkış vision olan bi mb230 un direk Full yazılımı atacağız tv ye tabi ondan sonra tv ex olurmu onu bilemiyorum
Panel bilgi hattında muhakak dobly vison destekli seri no vardır bı bakayım bulursam yazılımı vereyim, Vestel vermez, vestelden istemek ise işten kovulmak demek ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Full yazılım deneyebilirim ama yazılımın vision atmos vs hepsini fabrika çıkış detekleyen bir tv yazılımı olması lazım tekrar modlama yaptığımız da yine aynı dosyaları flash bellekte aramaması için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dolby vision ile ilgili modlamayı kaldırınca interntten indirdiğim vision dosyaları tv açmıyor desteklenmeyen format diyor vision aktif edince aynı dosyları açıyor kaldık sıkıntıya :)
50u9500 full yazılımı olur mu ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

Geri
Üst Alt