anlamam ki nasıl yapacağız bunu ?Benim tv de yok Flash belleğe atıp tv ye atmamız gerekiyor
anlamam ki nasıl yapacağız bunu ?Benim tv de yok Flash belleğe atıp tv ye atmamız gerekiyor
anlamam ki nasıl yapacağız bunu ?
Ben telefunkene ful yazilim bulamadigim icin vestel attim,mb1xx lerden sonraki kartlara toshiba ve jvc haric birbirlerinin yazilimini atilabilecegini düsünüyorum/attigim kartlar var, ama kimseyide atmasi icin cesaretlendirmem risk almak isteyen dener..mb230 un direk Full yazılımı atacağız tv ye
Ben telefunkene ful yazilim bulamadigim icin vestel attim,mb1xx lerden sonraki kartlara toshiba ve jvc haric birbirlerinin yazilimini atilabilecegini düsünüyorum/attigim kartlar var, ama kimseyide atmasi icin cesaretlendirmem risk almak isteyen dener..
Panel bilgi hattında muhakak dobly vison destekli seri no vardır bı bakayım bulursam yazılımı vereyim, Vestel vermez, vestelden istemek ise işten kovulmak demek ?İki türlü yapabiliriz bu dosyaların olduğu mb230 bulup içinden alacaz yada vestel den isteyeceğiz vestel bu dosyaları direk göndermez muhtemelen bi servisin falan istemesi lazım denemek için
Diğer olasılık da fabrika çıkış vision olan bi mb230 un direk Full yazılımı atacağız tv ye tabi ondan sonra tv ex olurmu onu bilemiyorum
50u9500 full yazılımı olur mu ?Full yazılım deneyebilirim ama yazılımın vision atmos vs hepsini fabrika çıkış detekleyen bir tv yazılımı olması lazım tekrar modlama yaptığımız da yine aynı dosyaları flash bellekte aramaması için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dolby vision ile ilgili modlamayı kaldırınca interntten indirdiğim vision dosyaları tv açmıyor desteklenmeyen format diyor vision aktif edince aynı dosyları açıyor kaldık sıkıntıya
İki türlü yapabiliriz bu dosyaların olduğu mb230 bulup içinden alacaz yada vestel den isteyeceğiz vestel bu dosyaları direk göndermez muhtemelen bi servisin falan istemesi lazım denemek için
Diğer olasılık da fabrika çıkış vision olan bi mb230 un direk Full yazılımı atacağız tv ye tabi ondan sonra tv ex olurmu onu bilemiyorum
Yazılım dosyası üzerinden sadece istediği kısımı almayacak mıydı? Ben mi yanlış anladım acabadled panel icin oldugu yaziyor, dikkat derim...
Hayir onuda istiyor ama bu sekilde degil,bu vision özellikli tv nin full yazilimini kendi tv sine yüklemesi icin isine yarar,ben denerim belki aksamBen mi yanlış anladım acaba
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yazilim vestele ait ,eger toshiba veya jvc markali tv dye yüklenmezse kumanda problemi olmaz.
Orjinal full yazilimin varsa risk alinabilinir..Atayım mı tv ye ne dersin